Keystone logo
Online Business School

Online Business School

Online Business School

Invoering

Betaalbare studieprogramma's met exclusieve online modules die leerlingen snel volgen naar een universitaire kwalificatie.

Of u nu op zoek bent om uw vaardigheden te verbeteren, uw team te verbeteren of een professionele opleiding te volgen, de Learning Pathways de Online Business School kunnen u alles bieden wat u nodig heeft.

De Online Business School levert online universitaire Pathway programma's met volledige Undergraduate en Postgraduate Diploma Awards aan studenten uit alle hoeken van de wereld. Studenten kunnen snel doorlopen naar een UK University Qualification op de campus of door afstandsonderwijs .

Onze webgebaseerde modules stellen studenten in staat te leren wat ze willen wanneer ze willen en hoe ze willen en zijn ontworpen om een ​​veel snellere, meer betaalbare en boeiende manier om te leren te vergemakkelijken. Met een 24/7 studentennetwerkplatform, persoonlijke dashboards, 1-2-1 online tutorials, groepswebinars en een bank van vooraf opgenomen groepswebcasts, biedt de Online Business School studenten alle ondersteuning die ze nodig hebben om hun ontwikkeling te ontwikkelen. professionele vaardigheidsbasis en een universitaire kwalificatie behalen.

Introductie van Online Business School - The Learning Revolution Stars Here from Video Library on Vimeo.

Onze geloofsbrieven

Online Business School werkt volgens de hoogste academische normen en heeft meerdere structuren die ervoor zorgen dat de standaard van het onderwijs aan haar studenten van de hoogste kwaliteit wordt geboden. Hieronder vindt u een lijst met rechtspersonen waarvan wij lid zijn en verenigingen waar wij deel van uitmaken:

 • OTHM
 • ATHE
 • KWALIFI
 • Kamer van Koophandel van Coventry en Warwickshire
 • Instituut van Bestuur
 • Instituut voor gastvrijheid
 • British Computer Society
 • ELCAS


OFQUAL-erkenning

Alle leermaterialen zijn ontworpen en geschreven door professionele academische auteurs, zodat elke interactieve module is afgestemd op specifieke leercriteria die zijn gespecificeerd door OFQUAL, de bepalende Britse overheidsinstantie voor academische normen in het Britse hoger onderwijs. Deze normen zorgen ervoor dat degenen die bij ons leren, een kwalitatief hoogstaand onderwijs ontvangen, samen met certificering die universeel wordt erkend door universiteiten en werkgevers.


Kwalificaties van partneruniversiteiten

Na afronding van de eindopdrachten krijgen studenten een erkende Diploma-kwalificatie. Dit Diploma kan worden gebruikt als aanvulling op een volledige undergraduate-graad of MBA aan verschillende Britse universiteiten, hetzij op de campus of door afstandsonderwijs.


Quality Monitoring Board

Online Business School ook een Quality Monitoring Board (QMB) om ervoor te zorgen dat we altijd geaccrediteerde online cursussen en bronnen leveren om aan uw leerbehoeften te voldoen. Deze raad komt regelmatig samen om te beoordelen:

 • Specifieke problemen met studenten.
 • Kwaliteitsproblemen voor universitaire partners.
 • Monitoring van beoordelingsnormen.
 • Monitoring van materiële inhoud tegen leerresultaten.
 • Specifieke operationele problemen die van invloed zijn op de kwaliteit en klantenservice.

De bestuursleden omvatten gerespecteerde academische en zakelijke leiders. De resultaten van de beoordelingen worden online gedeeld om transparantie en begrip tussen onze partners en studenten te garanderen. Alle feedback is welkom, zodat kwesties op professionele en objectieve wijze via de QMB formeel kunnen worden gesteld.


Coventry en Warwickshire Kamer van Koophandel

De Britse Kamers van Koophandel is de grootste, meest invloedrijke onafhankelijke zakelijke stem in het Verenigd Koninkrijk, die onvermoeibaar lobbyt namens leden en het bedrijfsleven in het algemeen over de zaken die ertoe doen - de juiste voorwaarden scheppen voor bedrijven om te floreren, en Britse bedrijven in belangrijke internationale markten promoten markten en het creëren van een dynamische bedrijfseconomie.

Ze spelen ook een sleutelrol bij het overbruggen van de kloof tussen docenten en bedrijven door de vaardigheden te benadrukken die werkgevers nodig hebben en het onderwijsbeleid te beïnvloeden om ervoor te zorgen dat ze effectief worden geleverd.

Coventry & Warwickshire Chamber of Commerce is slechts een van een netwerk van kamers die werken met en namens bedrijven van elke omvang, in elke sector van de Britse industrie. Ze helpen lokale bedrijven om verbinding te maken, te groeien en succes te behalen. De Kamer werkt samen met andere kamers, lokale autoriteiten en partnerorganisaties om inzicht te krijgen in de zaken die voor het bedrijfsleven van belang zijn – en geeft die kennis vervolgens door om de overheid te helpen bij het formuleren van een effectief ondernemingsbeleid.

Locaties

 • Coventry

  7 Osbourne House, Queen Victoria Road, Coventry, CV1 3JD, , Coventry

Vragen