
Diploma in
Diploma in Brewmaster & Brewery Operations Management Olds College of Agriculture & Technology

Invoering
Brouw je een weg naar je afstuderen in het diplomaprogramma Brewmaster en Brewery Operations Management! Leer de kunst, wetenschap en zaken van de levendige en voortdurend evoluerende brouwerij-industrie in de 2300 vierkante meter grote brouwfaciliteit op Olds College. Dit tweejarige programma biedt u praktische training, waaronder het ontwikkelen van recepten, het inkopen van ingrediënten en het uitvoeren van proefbrouwsels.
In overeenstemming met het Canadian Food and Wine Institute (CFWI), ontvang je een solide basis in technische, analytische, zakelijke, marketing- en ondernemersvaardigheden die nodig zijn in de brouwerij-industrie. Tijdens het programma krijg je de mogelijkheid om je eigen bier te brouwen en eventueel op de markt te brengen in de Olds College Brewery Store.
Accreditatie
Na voltooiing ontvangen afgestudeerden van het programma de certificering Proserve, Food Handling en First Aid.