Keystone logo
Northampton Community College AAS in boekhouding
Northampton Community College

AAS in boekhouding

Bethlehem, Verenigde Staten

4 Semesters

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Aug 2024

USD 2.535 / per semester *

Afstand leren, Op de campus

* Northampton County PA: $ 2.535 Monroe County PA: $ 3.990 Andere PA County: $ 5.325 Buiten de staat/land: $ 7.410.Er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Accounting-programma biedt een Associate Degree-optie, ontworpen om studenten die net beginnen met hun boekhoudkundige studie tegemoet te komen aan studenten die in aanmerking willen komen voor CPA-certificering.

Boekhouding is van vitaal belang voor een succesvolle bedrijfsvoering, en studenten boekhouding worden blootgesteld aan een uitstekend aanbod van cursussen en kunnen uitkijken naar een loopbaan als accountant, boekhoudkundig griffier, accountspecialist, belastingaccountant, Certified Public Accountants (CPA's) of boekhouders.

Dit programma wordt nu ook versneld aangeboden aan studenten die de eerste twee jaar van hun studie in 12 maanden of minder willen afronden.


De Accounting Associate in Applied Science is niet bedoeld als een overdrachtsprogramma. Als een student geïnteresseerd is in het behalen van een bachelor's degree in Accounting, wordt aangeraden dat de student zich inschrijft voor het programma Business Administration (Associate in Arts) in Northampton.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Administratieve kantoorsystemen Accounting, Associate in Applied Science
    • Port Angeles, Verenigde Staten
  • Accounting - Certificate of Achievement
    • San Jose, Verenigde Staten
  • Associate of Arts in Business & Accounting
    • Tacoma, Verenigde Staten