
Certificaat in
Certificaat IV in Commercial Cookery Melbourne Polytechnic

Beurzen
Invoering
Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je nodig hebt om je perfecte carrière te creëren.
Het volledige pakket alleen voor jou
Melbourne Polytechnic is de enige trainingsfaciliteit in Victoria die toegang biedt tot een volledig operationeel wijnmakerij en vleesverwerkingsbedrijf op de Epping Campus. We hebben de beste, om u de beste te maken.
Een opwindend carrièemenu
Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery combineert uw technische kookvaardigheden met training voor hospitality management. Je leert van professionals uit de branche in moderne, ultramoderne faciliteiten, waaronder het populaire restaurant St Georges op de campus van Preston.
Verbindingen en bronnen in de industrie
Onze medewerkers hebben veel contacten binnen de branche en we zijn aangesloten bij het Channel 10 TV-programma MasterChef Australia.

Uitkomsten werkgelegenheid
Uitzonderlijke chefs zijn constant in trek. U kunt op operationeel en leidinggevend niveau in de algemene horeca-industrie aan het werk gaan in:
- hotels
- motels
- restaurants
- klaveren
- andere horecagelegenheden
Stage
Je bent misschien al op de werkplek of in de industrie, maar krijgt ook de kans om in het St Georges restaurant van Melbourne Polytechnic te werken voor echte werkervaring.
Beoordeling
We gebruiken verschillende vormen van assessment, waaronder praktische beoordeling, rollenspel, opdrachten, klassenwerk en theorie testen.
Op de werkplek zullen beoordelingsmethoden variëren, maar kunnen het volgende omvatten:
- het gebruik van bronnenhandleidingen / handboeken
- online leeromgevingen
- een-op-een begeleiding / beoordeling op de werkplek
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
ALMA Nieuw Italiaans culinair programma
Basisprincipes van Frans gebak - 6 weken
- Rungis, Frankrijk
Italiaans gebak programma