AAS in bak- en banketkunsten
Niagara Falls Culinary Institute
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Online USA
Talen
Informatie aanvragen
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De lessen worden gegeven in de modernste keukenfaciliteiten van het Niagara Falls Culinary Institute . De opleiding combineert zowel klassikaal leren als laboratoria.
De studenten doen waardevolle ervaring op in de sector door middel van verschillende laboratoriumlessen die de banketbakkerij van de school, La Patisserie, runnen. Ze doen ook ervaring op in het door studenten gedreven restaurant 'Savor', waar ze desserts en broodjesserviezen bereiden.
De faculteit van NFCI is gecertificeerd door de American Culinary Federation en heeft in verschillende faciliteiten gewerkt, zoals de Hyatt-, Hilton- en Radisson-hotels en verschillende privéclubs in West-New York. Ze zijn afgestudeerd aan instellingen als Johnson and Wales, State University of New York in Buffalo en het Culinary Institute of America. NCCC gelooft in het in dienst hebben van instructeurs met de hoogste opleiding en werkervaring om de leerervaring van de student te verbeteren.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
De fundamentele en geavanceerde technieken van Frans gebak
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk
Associate of Science in bakken en gebak
- Oakland, Verenigde Staten
Associate of Science in bakken en gebak
- Riverside, Verenigde Staten