
Associate of Applied Science in
Culinaire kunsten, AAS Niagara County Community College

Beurzen
Invoering
Het Culinary Arts-programma van NCCC biedt studenten praktische en theoretische aspecten van foodservice. Afgestudeerden betreden de arbeidsmarkt met vaardigheden boven het instapniveau en een achtergrond die hun kansen op opwaartse mobiliteit vergroot.
Leerlingen worden onderwezen in onze ultramoderne leskeukens die volledig zijn uitgerust met moderne industriële en technologische apparatuur. De studenten doen waardevolle ervaring op in de branche door tijd door te brengen in cursussen die rechtstreeks verband houden met het restaurant "Savor" van onze NFCI. De studenten roteren door het restaurant en ervaren alle aspecten van het runnen van een horecagelegenheid. Naast deze toegepaste leerervaring die in onze vestiging wordt geboden, zullen de studenten ook op een geschikte branchegerelateerde stage buiten de campus worden geplaatst.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Banketbakker Diploma Ecole Lenôtre - 7 maanden
- Rungis, Frankrijk
Hoger diploma in bak- en gebakskunsten
Diploma in Baking and Pastry Arts Management