Keystone logo
North Georgia Technical College Accounting Diploma
North Georgia Technical College

Accounting Diploma

Request duration

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Studenten die voor het boekhouddiploma kiezen, leren vaardigheden voor banen zoals journaalboeking, salarisadministratie, debiteuren, crediteuren en andere boekhoudfuncties op instapniveau. Afgestudeerden van het programma ontvangen een boekhouddiploma.

NGTC boekhoudprogramma's voor diploma's en diploma's van NGTC bereiden studenten voor op succes op de door technologie aangedreven werkplek van vandaag. Ervaren instructeurs leren boekhoudprincipes en de productie van financiële gegevens met behulp van verschillende methoden, waaronder spreadsheets en databasebeheersystemen. Studenten leren ook om toonaangevende software voor desktopaccounting en professionele belastingaangifte te gebruiken. Afgestudeerden komen in aanmerking voor verschillende carrières, waaronder boekhouder, salarisadministrateur of boekhoudkundig administrateur, belastingvoorbereider of financieel administrateur.

Boekhoudklassen worden zowel op dagen als op avonden aangeboden. Ze worden online aangeboden of uitgezonden naar de andere campussen met behulp van de virtuele klaslokaaloptie, waardoor studenten meer flexibiliteit hebben bij het bijwonen van de les. Instructeurs zullen ook tussen de campussen reizen om ervoor te zorgen dat studenten toegang hebben tot vragen en advies.

Boekhoudkundige studenten en studenten in andere gerelateerde bedrijfsprogramma's zoals Business Technology, Business Management en Computer Information Systems kunnen deelnemen aan Phi Beta Lambda (PBL). Deze nationale organisatie geeft studenten de kans om bij te dragen aan hun gemeenschap en te concurreren met hun leeftijdsgenoten in de staat en het land.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Advanced Certificate in Accounting and Financial Analytics
  • Rochester, Verenigde Staten
 • Associate in Applied Science, Accounting
  • Philadelphia, Verenigde Staten
 • Diploma in Business - Accounting (Co-op) - BACT
  • Barrie, Canada
  • Online