We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
New Zealand School of Food & Wine

New Zealand School of Food & Wine

New Zealand School of Food & Wine

Invoering

Opgericht door Celia Hay, heeft de New Zealand School of Food & Wine onderwijs gegeven aan de volgende generatie barista's, chef-koks, restaurant- en café-eigenaren, horecamanagers, sommeliers en wijnprofessionals, horeca-toerismeondernemers, evenals mensen die van lekker eten houden. 1995.

Van LCQ alcoholmanagerscertificaten tot voedselhygiënecertificaten tot Nieuw-Zeelandse wijncertificaten en WSET-kwalificaties voor wijn en sterke drank tot bak- en kooklessen en cocktail- en bartending-cursussen. Dit jaar, 2020, markeert het 25-jarig jubileum van de New Zealand School of Food and Wine. Onze door de NZQA Nieuw-Zeelandse regering geaccrediteerde kwalificaties, gelegen in het viaduct van Auckland, bieden praktische hands-on kook- en horeca-toerisme-gerichte certificaten en diploma's, gegeven door een chef-team, restaurantmanagers en wijnprofessionals die experts zijn in hun vakgebied en gericht op de succes van onze studenten.

Locaties

  • Auckland

    Customs Street West,104, 1010, Auckland

    Vragen