
Associate of Science in
Associate of Science in Hospitality and Restaurant Management Mt. San Antonio College

Invoering
Deze Associate of Science in Hospitality and Restaurant Management bereidt studenten voor op een mid-level of Manager-In-Training functie in de horeca. Studenten krijgen praktische en managementtraining in voedselveiligheid en -hygiëne, voedselproductie, eetkamer service management, toezicht, kostenbeheersing, financiële boekhouding, logiesbeheer en gastvrijheidswetgeving. Studenten die met succes de vereisten voor deze graad behalen, ontvangen ook de Food Protection Manager Certification van de National Restaurant Association na het behalen van het ServSafe-examen. Dit programma is ontworpen om samen te werken met het Collins College of Hospitality Management in Cal Poly Pomona en andere universiteiten. Studenten die van plan zijn om over te stappen, moeten de Hospitality Management-coördinator en counseling raadplegen om de overdrachtsopties te bespreken.

Deze graad vereist de voltooiing van cursussen Algemeen Onderwijs plus het volgende:

Programma leerresultaten
Na succesvolle afronding van dit programma kan een student:
- Zoek een huidige vacature, schrijf een rapport over de potentiële werkgever, schrijf een sollicitatiebrief en hervat.
- Identificeer een erkende gastvrijheidsleider en geef een nauwkeurige beschrijving van het type leiderschapsstijl van deze leider en de kenmerken die hem succesvol hebben gemaakt.
- Bepaal de aanwezigheid van een door voedsel overgedragen ziekte.
- Identificeer door voedsel overgedragen ziekteverwekkers, hun bronnen en de daaruit voortvloeiende ziekten en symptomen.
- Maak onderscheid tussen de verschillende servicestijlen, waaronder Amerikaans (voorgeplateerd), Engels (familie), Russisch (schotel), Frans (Gueridon).
- Identificeer voedselveiligheid en sanitaire voorzieningen binnen een horecabedrijf.
- Plan een voedselproductieschema en assembleer de gereedschappen, apparatuur en ingrediënten die nodig zijn om een recept op een georganiseerde en efficiënte manier te produceren.
- Receptkennis, nauwkeurigheid en uitvoering: Volg receptprocedures om voedsel op de juiste temperatuur, consistentie, textuur, smaak en tijdig te produceren.
- Identificeer leiderschapsstijlen en erken succesvolle motiverende technieken.
- Analyseer de operationele en kostenbeheersing prestaties van een restaurant.
- Voer een break-even-analyse uit op een horecagelegenheid en voer een analyse van het kostenvolume uit om het aantal klanten te bepalen dat nodig is om de gewenste winst te behalen.
- Bereken de receptkosten van een heel menu.
- Analyseer de populariteit en winstgevendheid van een menu.
- Ontwikkel een businessplan voor een horecabedrijf en begrijp de enorme omvang van het plannen en openen van een klein bedrijf.
- Studenten kunnen potentiële klanten ontmoeten en alle elementen van een speciale gebeurtenis plannen.
- Ontwikkel een winst- en verliesrekening (P&L) voor een horecabedrijf.
- Ontwikkel een balans voor een horecabedrijf.
- Identificeer en onderscheid de vier rechtsbronnen
- Analyseer een civiele casus en bepaal de feiten, elementen van nalatigheid, mogelijke gevolgen en uitkomsten.
- Identificeer de personeelsbehoeften voor een hotelbalie op basis van bezetting, activiteitenniveau en budgetbeperkingen.
- Bepaal kamerprijzen op basis van gewenste winst met behulp van de Hubbart-formule.
- Ontwikkel meetbare, op vaardigheden gebaseerde leerdoelen die ze aan het einde van hun werkervaringsperiode zullen bereiken.
- Aantonen vaardigheid van vaardigheden gespecificeerd in de meetbare doelstellingen.
Werkervaring
Titel V van de California Education Code stelt het college in staat om het klaslokaal buiten de campus uit te breiden naar de werkplek. Via het Work Experience-programma krijgen studenten de mogelijkheid om academisch krediet te verdienen terwijl ze hands-on ervaring opdoen in hun loopbaangerelateerde veld onder begeleiding van professionals uit de industrie. Werkgevers gaan een samenwerkingsrelatie aan met het college, waardoor ze de mogelijkheid hebben om beroepsonderwijs te beïnvloeden en in te spelen op opleidingsbehoeften van de industrie. De instructeur en de supervisor van de werkplek fungeren als "mede-opvoeders" om de student te helpen meetbare leerdoelen te definiëren en te bereiken.
De bedrijfsdivisie biedt momenteel werkervaring in de volgende disciplines:
- Boekhouding (inclusief financiën)
- Administratief Medewerker
- Bedrijfsbeheer (inclusief personeelszaken)
- Kinder ontwikkeling
- Computer netwerken
- Computer programmeren
- Computer beveiliging
- Kookkunsten
- Familie- en consumentenwetenschappen
- Mode Merchandising & Retail
- Hospitality & Restaurant Management
- Interieur ontwerp
- Marketing Management
- Voeding en diëtetiek
- paralegal
- Webprogrammeren
Studenten die zijn ingeschreven voor werkervaring kunnen één eenheid academisch krediet verdienen voor elke 60 onbetaalde of 75 betaalde uren werk per semester en verdienen 1 tot 4 eenheden per semester.
Minimale vereiste uren
Eenheden van inschrijving | Niet betaald | Betaald |
1 | 60 uur | 75 uur |
2 | 120 uur | 150 uur |
3 | 180 uur | 225 uur |
4 | 240 uur | 300 uur |
Een gecombineerd maximum van zestien eenheden werkervaring kan worden verdiend tijdens de academische carrière van een student.
Werkervaringscursussen sluiten aan bij de term:
- Herfst / lente semester = 16 weken
- Winter / zomer semester = 6 weken
- Mogelijk worden niet alle cursussen per semester aangeboden
Admissions
Elke persoon die 18 jaar oud is en momenteel niet is ingeschreven op de High School of een persoon die een middelbare schooldiploma of het equivalent daarvan heeft, komt in aanmerking voor toelating tot Mt. San Antonio College . Toegang tot Mt. San Antonio College omvat het indienen van een aanvraag voor toelating door de student en het indienen van transcripties van de middelbare school of hogeschool (s) waar de student eerder heeft deelgenomen. Het is de verantwoordelijkheid van de student om officiële transcripties op te vragen van de laatst bezochte middelbare school en eventueel bezochte hogescholen. Afschriften worden beoordeeld om te bepalen of ze in aanmerking komen voor cursussen op Mt. SAC.
toelatingen
Programma resultaat
Programma leerresultaten
Na succesvolle afronding van dit programma kan een student:
- Zoek een huidige horecabaan, schrijf een rapport over de potentiële werkgever en schrijf een begeleidende brief en cv.
- Identificeer een erkende gastvrijheidsleider en beschrijf nauwkeurig het type leiderschapsstijl dat deze leider heeft aangenomen en de kenmerken die hen succesvol hebben gemaakt.
- Bepaal de aanwezigheid van een uitbraak van een door voedsel overgedragen ziekte.
- Identificeer door voedsel overgedragen ziekteverwekkers, hun bronnen en de daaruit voortvloeiende ziekten en symptomen.
- Maak onderscheid tussen de verschillende stijlen van dienstverlening, waaronder Amerikaans (Pre-plated), Engels (Familie), Russisch (Platter) en Frans (Gueridon).
- Identificeer voedselveiligheid en sanitatiepraktijken binnen een horecagelegenheid.
- Plan een voedselproductieschema en verzamel de gereedschappen, apparatuur en ingrediënten die nodig zijn om een recept op een georganiseerde en efficiënte manier te produceren.
- Receptkennis, nauwkeurigheid en uitvoering: volg de receptprocedures om voedsel op de juiste temperatuur, consistentie, textuur, smaak en tijdig te produceren.
- Identificeer leiderschapsstijlen en herken succesvolle motiverende technieken.
- Analyseer de operationele en kostenbeheersingsprestaties van een restaurant.
- Voer een break-evenanalyse uit op een eet- en drinkgelegenheid en voer een kostenvolumeanalyse uit om het aantal klanten te bepalen dat nodig is om de gewenste winst te behalen.
- Bereken de receptkosten van een heel menu.
- Analyseer de populariteit en winstgevendheid van een menu.
- Ontwikkel een businessplan voor een cateringbedrijf en begrijp de enorme omvang van het plannen en openen van een klein bedrijf.
- Studenten kunnen potentiële klanten ontmoeten en alle elementen van een speciaal evenement plannen.
- Ontwikkel een resultatenrekening (P&L) voor een horecabedrijf.
- Ontwikkel een balans voor een horecabedrijf.
- Identificeer en onderscheid de vier rechtsbronnen
- Analyseer een civiele zaak voor gastvrijheid en bepaal de feiten, elementen van nalatigheid, mogelijke gevolgen en resultaten.
- Identificeer personeelsbehoeften voor een hotelreceptie op basis van bezetting, activiteitsniveau en budgetbeperkingen.
- Stel kamertarieven vast op basis van gewenste winsten met behulp van de Hubbart-formule.
- Ontwikkel meetbare, op vaardigheden gebaseerde leerdoelen, die ze aan het einde van hun werkervaringsperiode zullen bereiken.
- Demonstreer vaardigheid van vaardigheden die zijn gespecificeerd in de meetbare doelstellingen.