Keystone logo
Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Invoering

Over Mt. SAC

Op Mt. SAC, studenten kunnen de volledige universiteitservaring krijgen zonder de volledige universiteitsschuld. We bieden onze studenten de ondersteuning en het uitstekende onderwijs dat ze nodig hebben om te slagen in een nieuwe carrière, toelating te krijgen tot topuniversiteiten of door te gaan in hun huidige werk. We hebben meer dan 260 graden- en certificaatprogramma's, 25 ondersteuningsprogramma's en meer dan 50 studentenclubs en atletische programma's.

Mission Statement

De missie van Mt. San Antonio College moet alle studenten ondersteunen bij het bereiken van hun educatieve doelen in een omgeving van academische excellentie. Meer specifiek zet het College zich in om kwaliteitsvol onderwijs, diensten en personeelstraining te bieden, zodat studenten productieve leden worden van een diverse, duurzame, mondiale samenleving. Het college belooft om studenten voor een leven lang leren te bereiden door de beheersing van basisvaardigheden, het bereiken van verwante graden en certificaten, en de voltooiing van de loopbaan en de overdracht Pathways . Het College zal deze verplichting nakomen door een aantrekkelijke en ondersteunende onderwijs- en leeromgeving te bieden voor studenten van verschillende origine, ervaringen, behoeften, capaciteiten en doelen. Het College is toegewijd aan het dienen van onze gemeenschap door het verbeteren van economische prestaties, het bevorderen van maatschappelijke betrokkenheid, het verbeteren van persoonlijk welzijn, het bevorderen van kritisch denken en het verrijken van esthetische en culturele ervaringen.

Visie

Mt. San Antonio College streeft ernaar beschouwd te worden als een van de beste community colleges in de natie. We zullen worden gezien als een leider in het onderwijs, programma's en diensten van de community college. Als een vooraanstaande community college bieden we toegang tot hoogwaardige educatieve programma's en diensten, gericht op het succes van studenten in een klimaat van integriteit en respect. We zullen deze reputatie verdienen door de verwachtingen van onze studenten, onze medewerkers en onze gemeenschap consequent te overtreffen.

Kernwaarden

 • Integriteit: we behandelen elkaar eerlijk, ethisch en respectvol in een sfeer van vertrouwen.
 • Gelijkheid en diversiteit: we respecteren en verwelkomen alle verschillen, en we bevorderen gelijke kansen om te slagen in de campusgemeenschap.
 • Community Building: We werken in verantwoordelijke partnerschappen door open communicatie, zorgzaamheid en coöperatieve geest.
 • Student Focus: We richten ons op de behoeften van studenten en de gemeenschap, zowel in onze planning als in onze acties.
 • Een leven lang leren: we bevorderen het voortdurend nastreven van hoge educatieve doelen door gelijke toegang tot excellentie in zowel onderwijs- als ondersteunende diensten.
 • Positieve geest: we werken harmonieus, tonen compassie en zijn trots op ons werk.
 • Effectief rentmeesterschap: we ondersteunen en verbeteren de instelling en het milieu door efficiënt gebruik te maken van middelen van tijd, talent, faciliteiten en financiering.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123065_architecture.jpg" />

123065_architecture.jpg

In een oogopslag

Onze professoren en instructeurs behoren tot de beste in hun vakgebied. Onze studenten komen uit alle lagen van het leven en gaan geweldige dingen doen. Onze faciliteiten concurreren met universitaire gebouwen, waardoor onze studenten de kans krijgen om met de beste technologie in de beste ruimte te werken.

Plaats

De campus ligt op 420 hectare in Walnut, Californië, gelegen aan de oostelijke rand van de Greater Los Angeles Area. De stad Walnut wordt door Money Magazine beschouwd als een van de beste kleine steden om in te wonen. Walnut is een gevarieerde buitenwijk en staat bekend om zijn nationaal gerenommeerde scholen en paardensportgemeenschap. De stad combineert de charmes van het landelijke leven met de voordelen van slechts 25 mijl van Downtown Los Angeles en zijn ongelooflijke culturele en recreatieve activiteiten.

Mt. San Antonio College bedient iedereen, van bewoners tot werkende professionals en internationale studenten. De lokale grenzen van het College District omvatten de gemeenschappen Baldwin Park, Bassett, Charter Oak, Covina, Diamond Bar, het zuidelijke gedeelte van Glendora, Hacienda Heights, City of Industry, Irwindale, La Puente, La Verne, Pomona, Rowland Heights, San Dimas , Valinda, Walnut en West Covina.

Dynamische gemeenschap

Bij Mt. San Antonio College , diversiteit is wat onze campus tot leven brengt. Onze studenten hebben een unieke achtergrond en zitten allemaal op verschillende plaatsen in hun leven. Sommigen komen hier rechtstreeks van de middelbare school, terwijl anderen gezinnen en een fulltime baan hebben, maar ze zijn hier allemaal om dezelfde reden: om hun doelen te bereiken door middel van onderwijs. We zijn trots op meer dan 50.000 studenten uit alle lagen van het leven. Ongeveer de helft van onze studenten zijn op zoek naar diploma's en getuigschriften. De andere helft geniet van gemeenschapsprogramma's, klassen voor personeelsontwikkeling en andere niet-kredietcursussen.

Kwaliteit Academici

We zijn trots op de uitmuntendheid en verscheidenheid van onze academische programma's. Met zoveel verschillende paden om uit te kiezen bij Mount SAC, als je hier begint, kun je overal heen.

 • Mt. SAC is een Top 10 California Transfer College
 • 240 graden en certificaatprogramma's om uit te kiezen
 • 200 professionele ontwikkeling en gemeenschapscursussen
 • Bachelor's graden ontworpen voor Mt. SAC studenten
 • State-of-the-art faciliteiten, klaslokalen en workshops
 • De beste technologie en hoogwaardige apparatuur om studenten te helpen leren

Studentenondersteuning

Dankzij onze bloeiende campusomgeving en opwindende studententeams en clubs is Mt. SAC-studenten krijgen de volledige universiteitservaring.

 • Meer dan 50 studentenclubs
 • 22 atletische programma's (met meer dan 60 nationale en nationale titels)
 • 25 gratis ondersteuningsprogramma's om studenten te helpen slagen op de universiteit

Onovertroffen waarde

Als een non-profit California Community College, Mt. SAC biedt volledig geaccrediteerde college cursussen voor slechts $ 46 per eenheid. Particuliere instellingen zijn gemiddeld 30 keer duurder.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123066_flags2.jpg" />

123066_flags2.jpg

Waarom Mt. SAC?

Er zijn talloze redenen om voor Mt. San Antonio College . We bieden honderden academische, atletische en ondersteunende programma's om onze studenten te helpen elk doel te bereiken. Of je nu wilt overstappen naar een vierjarige universiteit, je GED wilt behalen, je universitair diploma wilt halen, of gewoon een paar lessen wilt volgen om te helpen met je werk, Mt. SAC heeft een programma voor u.

Flexibele programma's, uitstekend onderwijs

Mt. SAC heeft meer dan 90 verschillende opleidingen en 150 certificaten (loopbaantraining) programma's in industrieën en onderwerpen, variërend van grafisch ontwerp tot landbouw, verpleegkunde tot reparatie van airconditioning. Ongeacht het onderwerp zijn onze cursussen van de hoogste kwaliteit. Mt. SAC's studenten, faculteit en de universiteit zelf hebben talloze onderscheidingen en onderscheidingen verdiend voor hun werk. Het is onze toewijding aan excellentie die ons tot een Top 10 California Transfer College heeft gemaakt.

Volledige college-ervaring zonder de volledige collegeschuld

Het kost inwoners van Californië slechts ongeveer $ 1.400 per jaar om Mt. San Antonio College . We bieden dezelfde algemene onderwijscursussen aan als UC- en CSU-scholen, maar kosten tienduizenden dollars minder. Studenten kunnen zelfs hun bachelordiploma verdienen met de helft van het bedrag aan studentenschuld door te beginnen bij Mt. SAC en vervolgens overstappen naar een vierjarige universiteit. Bovenop de besparingen bieden we competitieve atletiekteams, studentenclubs en state-of-the-art faciliteiten en technologie, net zoals je zou doen bij vierjarige universiteiten.

Studentenondersteuning

College kan moeilijk zijn, vooral voor studenten die thuis niet de ondersteuning hebben die ze nodig hebben of die zelf gezinnen hebben om te ondersteunen. Daarom bieden we onze studenten alle tools die ze nodig hebben om te slagen. Dat omvat bijles, kinderopvang voor hun kinderen, ESL-cursussen en lessen basisvaardigheden.

Locaties

 • Los Angeles

  Los Angeles, Verenigde Staten

Opleidingen

Vragen