We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© Ulf Palm
Molkoms Folkhögskola

Molkoms Folkhögskola

Molkoms Folkhögskola

Invoering

Molkom Folk High School (Molkoms folkhögskola) is een van de 155 volkshogescholen in Zweden, een vorm van volwasseneneducatie die al sinds 1868 bestaat. In totaal studeren ongeveer 200 mensen van alle leeftijden en met verschillende achtergronden aan onze school en we bieden een verscheidenheid aan cursussen en programma's aan. We kunnen je een platform bieden voor hogere studies, maar ook een beroepsopleiding binnen onze twee profielgebieden; Gezondheidsonderhoud en Film - creëren en produceren,

Molkom Folk High School heeft twee locaties in het district Värmland; Karlstad en Molkom. Onze school in Molkom is ook een kostschool, zodat je kunt kiezen voor goedkope kost en inwoning tijdens je studie en voor een uniek gemeenschapsgevoel.

De meeste lessen zijn in het Zweeds, maar we bieden momenteel één internationaal programma (in het Engels): Film - creëren en produceren.

Campusleven & Faciliteiten

Molkom

Molkom is een klein stedelijk gebied binnen de gemeente Karlstad, prachtig gelegen aan twee meren. Er wonen ongeveer 2.000 mensen in de gemeenschap. Er zijn hier verschillende bedrijven en een vrij breed aanbod aan diensten, waaronder supermarkten, pizzeria, sportcentra, tandartsen, apotheken, een gezondheidscentrum en een bibliotheek. Het is ongeveer 30 kilometer naar Karlstad en de busverbindingen zijn op weekdagen vrij frequent.

Accommodatie in Molkom

Molkom's Folkhögskola biedt vijf dagen per week eenpersoonskameraccommodatie met maaltijden. Er zijn ook andere oplossingen voor studentenhuisvesting. Zie de onderwijswebsite voor meer informatie.

Voor degenen die dat wensen, wordt kost en inwoning aangeboden tegen zeer gunstige prijzen! Zie de website van Molkom Folkhögskola voor meer informatie!

Locaties

  • Molkom

    Mejerivägen 3, 655 60, Molkom

Vragen