Keystone logo
© Eva Dang
The Manchester College

The Manchester College

The Manchester College

Invoering

Wij zijn een van de grootste organisaties van onze soort in Europa. We hebben ongeveer 5.000 medewerkers in meer dan 20 locaties leveren van leren en vaardigheden om meer dan 80.000 leerlingen en 3.000 werkgevers in het Verenigd Koninkrijk.

Kwaliteit is onze eerste prioriteit en wij zijn vastbesloten om een ​​groot programma van kwaliteitsverbetering voor al onze leerlingen en werkgevers te ondersteunen en om de basis voor de in ons Strategisch Plan gelegd groeimogelijkheden bieden.

Wij geloven er sterk in dat de leerling moet de kern van alles wat we doen. We zijn toegewijd aan het verbeteren van het leven, de inzetbaarheid en de economische situatie van alle personen, door hen de toegang tot de beste opleiding, onderwijs en werkgelegenheid, ongeacht hun achtergrond. Op deze manier willen we bijdragen aan de lokale en nationale economische groei.

We zijn het vergroten van ons al belangrijke stageplaatsen aanbieden en ontwikkelen hoger niveau stageplaatsen die een vitale werk-based progressie route zal bieden om hogere niveaus van studie voor werknemers leerlingen.

Wij bieden programma's voor werklozen en degenen die niet in het onderwijs, de werkgelegenheid of opleiding (NEET), en door de schoolverlaters award bieden wij financiële ondersteuning voor een aantal jongeren. Onze prioriteit vaardigheden programma's ervoor te zorgen dat de leerlingen het bereiken van de vaardigheden die nodig zijn om vooruitgang te boeken in het arbeidsproces.

Wij werken met kleine bedrijven als grote internationale ondernemingen om de vaardigheden van hun werknemers te ontwikkelen tot presteren en de productiviteit te verbeteren. We werken ook nauw samen met de toekenning en de statutaire organen, de universiteiten en de stad partners in Manchester en nationaal.

Onze groeiende onderwijs en opleidingen hoger verdere ondersteuning van onze visie dat de toegang tot hoog niveau opleidingen en onderwijs moet beschikbaar zijn voor iedereen, ongeacht achtergrond. Verder hebben we een nationaal profiel in professioneel leren en kwalificaties onder ons merk MOL.

Op nationaal niveau, zijn we ook marktleider in overtreder leren. We leren en trainen delinquenten in gevangenissen en jonge dader instellingen in heel veel regio's van het Verenigd Koninkrijk.

Onze omvang biedt waardevolle voordelen voor onze leerlingen en werkgevers in termen van faciliteiten, middelen, de breedte van het curriculum bieden wij en doorgroeimogelijkheden. Echter, wij bieden meer dan de grootte en omvang, bieden wij hen een gevoel van verbondenheid met een organisatie die hartstochtelijk geeft om haar missie, haar waarden en haar mensen.

De behoeften van de leerling zijn de focus van De Universiteit van Manchester. Wij bieden topkwaliteit in onderwijs en opleiding voor de bewoners van Manchester en daarbuiten. Wij bieden een ongekend scala aan cursussen, met heldere keuzes en begeleiding voor al onze leerlingen.

De Universiteit van Manchester is gebaseerd op vele locaties in Manchester. We hebben campussen in het noorden, het zuiden en het centrum van de stad. Elke site heeft zijn eigen gespecialiseerde, geavanceerde faciliteiten en een vriendelijke, ondersteunende sfeer.

Het College is ideaal geplaatst om een ​​enorm scala aan mogelijkheden te bieden aan leerlingen van alle leeftijden.

Het College houdt Investors in People (IiP) Silver accreditatie. Investors in People is een raamwerk voor business improvement via mensen.

Onze missie

Ter verbetering van het leven en economisch succes door te leren en vaardigheden.

Onze visies

  • Voortgezet Onderwijs: 'De toonaangevende universiteit op progressie en inzetbaarheid.' - Hoger onderwijs: 'Een toonaangevende leverancier van flexibele, betaalbare, carrière-relevante, universitair onderwijs.' - Dader Learning: 'De Britse leider en innovator in overtreder leren, vaardigheden en inzetbaarheid.' - Leercontracten en Werkgever Training: 'Een toonaangevende leverancier van regionale en nationale werkgeversorganisaties training.' - MOL: 'De Britse leider in de flexibele levering van beroepskwalificaties.'

Onze waarden

Als organisatie, we delen een gemeenschappelijke set van waarden over alles wat we doen. Deze helpen om te bepalen wie we zijn en hoe we ons gedragen.

  • Integriteit - We zijn eerlijk, betrouwbaar en open. - Een team - We samenwerken, elkaar respecteren en bijdragen aan de doelstellingen van het team. - Altijd op het verbeteren - Wij zijn vooruitstrevend, we innoveren en in eigendom nemen. - Kan doen - We zijn positief, inclusief, flexibel en pro-actief. - Duurzaam - Nemen we een lange-termijn visie, ecologisch, economisch en sociaal.

Locaties

  • Manchester

    The Manchester College Ashton Old Road Openshaw , M11 2WH, Manchester

    Vragen