Keystone logo
© Loyalist College
Loyalist College of Applied Arts & Technology

Loyalist College of Applied Arts & Technology

Loyalist College of Applied Arts & Technology

Invoering

Welkom bij Loyalist College in Toronto

Loyalist College of Applied Arts & Technology wordt Ontario's Destination College, lokaal, nationaal en internationaal bekend als een bewuste keuze van studenten, docenten en personeel, waar hun ervaringen mogelijk worden gemaakt door een betrokken en ondersteunende cultuur.

Loyalist College in Toronto biedt studenten de ideale combinatie van academische excellentie, buitenschoolse activiteiten en ervaringen. Onze diverse gemeenschap omvat internationale studenten uit een steeds groeiend aantal landen over de hele wereld.

Bij Loyalist College in Toronto zijn we trots op de persoonlijke en vriendelijke aandacht die onze studenten krijgen. Docenten en medewerkers leren elke student kennen, volgen hun succes en bieden ondersteuning waar nodig.

We hebben een missie: de wereld veranderen door de kracht van het kleine.

In een wereld die geobsedeerd is door groot, zijn we klein. Klein geeft ons de kracht om grote dingen te doen. In een onpersoonlijke wereld van grote collegezalen en stadionstoelen kennen we onze studenten bij naam en omstandigheid.

Klein maakt ons vrij om persoonlijke één-op-één aandacht te bieden, in kleine klassen en gepersonaliseerde praktijkgerichte leeromgevingen. Het resultaat? Loyalist-afgestudeerden zijn klaar voor werk met de vaardigheden die nodig zijn om onmiddellijk invloed uit te oefenen op uitdagende gebieden in de biowetenschappen, gezondheid, het bedrijfsleven en de media.

Onze intieme campus, Ontario's Destination College, bevindt zich op meer dan 200 hectare in de prachtige regio Bay of Quinte en is perfect gepositioneerd tussen Toronto, Ottawa en Montreal. Onze diepe gemeenschapswortels en samenwerkingsgeest zorgen ervoor dat we nauw samenwerken met onze lokale partners en industrieën om de toekomst van innovatie en personeelsontwikkeling in de regio Bay of Quinte te stimuleren.

Wij zijn Loyalist College of Applied Arts and Technology. Wij zijn klein.

Waarom Loyalist?

Ontdek de grote voordelen van een kleine universiteit - en waarom loyalistische studenten grote dingen blijven doen. Niet ondanks onze grootte, maar juist dankzij.

 1. Kleine klassen, groot verschil.
 2. Kleine universiteit, met grote kansen en een enorm netwerk.
 3. We zijn nogal een groot probleem als het gaat om toegepast onderzoek.
 4. Meer dan $ 1 miljoen aan financiële ondersteuning voor studenten per jaar.
 5. Toekomstgerichte leercentra en technologieën
 6. Kleine universiteit, meer zorg.
 7. Kleine stad, met een groot hart.
 8. Ga niet groots. Kom naar huis.
 9. Flexibele leermogelijkheden = grote kansen.
 10. Grote dingen beginnen klein.

Campusfuncties

  toelatingen

  Beurzen en financiering

  Elk jaar verstrekken we meer dan een miljoen dollar aan studiefinanciering door middel van prijzen, beurzen, beurzen en werkgelegenheid via het On-Campus Employment Initiative. Er is geld beschikbaar om u te helpen uw doelen te bereiken. Het vriendelijke personeel van ons Financial Aid Office kan u laten zien waar u het kunt vinden, u helpen bij het aanvragen en u nuttige budgetteringsvaardigheden leren om het hele schooljaar mee te gaan.

  Ranglijsten

  Loyalist College behaalde voor het derde achtereenvolgende jaar een plaats in de Top 50 Research Colleges in Canada.

  >href="https://loyalistcollege.com/news/loyalist-college-ranks-2-for-industry-research-income-as-percentage-of-total-research-income/

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Belleville

   376 Wallbridge-Loyalist Rd. PO Box 4200 Belleville, Canada, ON K8N5B9, Belleville

  • Toronto

   4000 Victoria Park Ave Toronto, Canada, ON M2H 3P4, Toronto

  • Port Hope

   10 Pine St. South Port Hope, ON L1A 3E7, Port Hope

  Vragen