Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Los Angeles Pacific College

Los Angeles Pacific College

Los Angeles Pacific College

Invoering

Los Angeles Pacific College (LAPC), 3325 Wilshire Blvd. Suite 550, Los Angeles, CA 90010, werd opgericht in 1993. Sinds 2004 is de instelling een S Corporation en opereert onder de wettelijke naam, Los Angeles Pacific College .

LAPC heeft goedkeuring gekregen om te opereren als een instelling voor het verlenen van diploma's onder het California State Bureau for Private Postsecondary Education (BPPE) op grond van sectie 94900 van de California Education Code. Deze instelling is een particuliere instelling die is goedgekeurd om te opereren door het California Bureau for Private Postsecondary Education. Goedkeuring om te werken betekent dat de instelling voldoet aan de minimumnormen die zijn opgenomen in de California Private Postsecondary Education Act van 2009 (zoals gewijzigd) en Afdeling 7.5 van Titel 5 van de California Code of Regulations.

LAPC blijft zijn curriculum aanpassen en verbeteren om te voldoen aan de veranderende behoeften van potentiële studenten en werkgevers. Door hun ontwikkeling van vaardigheden te bevorderen, bereidt LAPC haar studenten voor om te voldoen aan de behoeften van Amerikaanse bedrijven en industrieën, waar ze zowel anderen als zichzelf ten goede kunnen komen.

Locaties

  • Los Angeles

    Wilshire Boulevard,3325, 90010, Los Angeles

    Vragen