Keystone logo
© BIMM University
London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

Invoering

Managementcursussen VK

London Business Training

De diensten van LBTC worden geleverd door zakelijke en managementconsultants die over uitgebreide multisectorale en wereldwijde kennis en ervaring beschikken. Een belangrijk kenmerk van het dienstverleningsmodel van LBTC is dat het volledig papierloos is, in overeenstemming met onze kernwaarde van duurzaamheid. Bijgevolg wordt al het cursusmateriaal, documentatie en communicatie elektronisch aangeleverd, wat de efficiëntie van de operatie en de leerervaring van de klant nog verder vergroot.

Bij LBTC wordt rekening gehouden met de specifieke behoeften van onze klanten, en de dienstverlening wordt dienovereenkomstig aangepast om de unieke aard van de behoefte van een klant aan te pakken. We streven er voortdurend naar langdurige zakelijke relaties op te bouwen en te onderhouden. De positioneringsverklaring van LBTC is om te dienen als de lopende partners van onze klanten, door hun zakelijke en managementkwesties op te lossen.

Onze visie is om te voldoen aan de bedrijfs- en managementtraining en consultancy-behoeften van alle individuen en organisaties overal ter wereld. De missie van LBTC is om een innovatieve, duurzame en toegankelijke service van topkwaliteit te bieden die oplossingen biedt voor onze klanten.

We bieden een portfolio met open cursussen met 500 bedrijfs- en managementcursussen . De open cursussen hebben een duur tussen 1 dag en 2 weken en worden om de 4 maanden herhaald, waardoor potentiële klanten de mogelijkheid krijgen om een cursusdatum te kiezen die bij hun respectieve schema's past.

Voor klanten met meer complexe zakelijke en managementproblemen, biedt LBTC ook op maat gemaakte trainings- en managementadviesdiensten aan. Deze servicemogelijkheden zijn sterk afgestemd op de specifieke aard van de uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd.

duurzaamheid

Duurzaamheid is een van onze kernwaarden bij LBTC.

De milieu-impact van papier is aanzienlijk. Pulp- en papierfabrieken dragen bij aan lucht-, water- en landvervuiling. Dit probleem wordt nog verergerd door het feit dat de wereldwijde papierconsumptie in de laatste vier decennia met 400% is gestegen.

Opleidings- en trainingsinstellingen zijn berucht vanwege hun afhankelijkheid en de daaruit voortvloeiende verspilling van papier. Papier is inderdaad recyclebaar, maar niet iedereen recyclet.

LBTC heeft de mantra overgenomen van reduceren, hergebruiken en recyclen - en ging een stap verder door het gebruik van papier af te wijzen. We hebben een papierloos operationeel model geïmplementeerd waarbij alle communicatie, documenten en cursusmateriaal elektronisch worden afgeleverd.

Het extra voordeel van het gebruik van elektronische media is de enorme efficiëntie die deze aanpak oplevert. We moedigen al onze stakeholders aan om lid te worden van LBTC in onze inspanningen om groen te worden .

Locaties

  • London

    One Lyric Square Hammersmith, W6 0NB, London

Vragen