Keystone logo
Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Invoering

Tegenwoordig hebben de grote chef-koks van Le Cordon Bleu een lange geschiedenis; De meesten hebben gewerkt in restaurants die erkend en bekroond zijn door de Michelingids, en zijn winnaars geweest van prestigieuze wedstrijden. Jaar na jaar geven Cordon Bleu Chefs hun ervaring en kennis door aan studenten uit meer dan 70 landen. Door de technieken en methoden van koken, gebak en bakken te onderwijzen die de afgelopen 500 jaar in Frankrijk zijn gecodificeerd, studenten een culinaire training te bieden waarmee ze de opgedane kennis kunnen toepassen om elk type keuken waar ook ter wereld te ontwikkelen.

Voor Zuid-Amerika biedt Le Cordon Bleu internationale diploma's in het hotel, restaurant en aanverwant management; gastronomie en culinaire kunst; keuken; taartenwinkel; bar en cocktailbar; Bovendien bieden we de enige MASTER CUISINE in Zuid-Amerika, evenals internationale diploma's in marketing voor restaurants en gastronomische diensten; restaurantbeheer; de strategische richting van accommodatie; en organisatie van evenementen en catering; onder andere specialisatiecursussen en seizoensgebonden gratis cursussen.

Elk jaar neemt Le Cordon Bleu deel aan meer dan 50 internationale evenementen zoals festivals, conferenties en professionele congressen; Evenzo neemt het deel aan en treedt het op als jury voor internationale wedstrijden. Le Cordon Bleu is een actief lid van culinaire en culturele verenigingen: het behoort onder meer tot de Alliance Française van Parijs (als onderdeel van de raad van bestuur), de Chaîne des Rôtisseurs en de IACP (International Association of Culinary Professionals). Sinds de oprichting heeft Le Cordon Bleu kookboeken voor amateurs en professionals uitgegeven. Zijn serie "Le Cordon Bleu Home Collection" is vertaald in 17 talen en er zijn meer dan 6 miljoen exemplaren van verkocht, waarvan bijna een miljoen van de Franse editie. Pierre Deux French Country en FCLstyle.com.

Aan het einde van het vorige millennium toerde André Cointreau, President van Le Cordon Bleu, binnen zijn uitbreidingsbeleid door Latijns-Amerika om het eerste Spaanstalige hoofdkantoor te creëren, en koos hij Peru en INAT vanwege hun creativiteit en ernst. van hun banen.

Zo ondertekenden dhr. André Cointreau, voorzitter van Le Cordon Bleu, en dr. Sixtilio Dalmau Castañón, algemeen directeur van INAT, op 26 maart 2000 de overeenkomst die de geboorte van "Le Cordon Bleu Peru" mogelijk maakte.

Locaties

  • Magdalena del Mar

    Avenida General Salaverry,3180, 15076, Magdalena del Mar

    Vragen