Gebak tussenliggende certificaat
Le Cordon Bleu Mexico
Belangrijke informatie
Selecteer een locatie
Campuslocatie
Buenavista, Mexico
Talen
Engels, Spaans
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Pastry Intermediate Certificate
Al onze programma's en cursussen worden gegeven in Le Cordon Bleu Mexico - Universidad Anahuac Norte.
School cycli voor dit certificaat zijn in januari, april, juli en augustus.
De ontwikkeling van de technieken aangeleerd en de uitwerking van de traditionele desserts in het Basic Certificaat niveau studenten in staat om hoge zoetwaren en werken te benaderen in de voorbereiding van de moderne cakes. De moeilijkheidsgraad stijgt en aspecten zoals creativiteit en decoratie van de desserts meer verwerven belang. Om het certificaat te voltooien, de studenten laten zien wat ze geleerd hebben in een buffet dat, omvat naast de taarten, bonbons en desserts.
Dit certificaat wordt gegeven 2 dagen per week
6 uur per dag
De totale prijs is inclusief:
- Ingrediënten
- Recept
- Intermediate Pastry Certificate
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
De fundamentele en geavanceerde technieken van Frans gebak
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk
Associate of Science in bakken en gebak
- Oakland, Verenigde Staten
Associate of Science in bakken en gebak
- Riverside, Verenigde Staten