Gebak basiscertificaat
Le Cordon Bleu Mexico
Belangrijke informatie
Selecteer een locatie
Campuslocatie
Buenavista, Mexico
Talen
Engels, Spaans
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Pastry Basic Certificaat
Al onze programma's en cursussen worden gegeven in Le Cordon Bleu Mexico - Universidad Anahuac Norte.
School cycli voor dit certificaat zijn in januari, april, juli en augustus.
In dit certificaat hebben we Spaans naar Engels vertaler.
Introduceert studenten tot de wereld van gebak en taarten, het verstrekken van de technische en fundamentele vaardigheden en technieken die nodig zijn. De demonstratie lessen en praktische lessen zijn gericht op het werken met gebak, crèmes en gebak en de uitwerking van meer traditionele pudding. Tijdens de lessen krijgen de leerlingen ook om de mogelijkheden van elk product door middel van haar oorsprong en de geschiedenis te leren kennen.
Dit certificaat wordt gegeven 2 dagen per week
6 uur per dag
De totale prijs is inclusief:
- Completes uniformen 2 Le Cordon Bleu's
- Messen aktetas en keukengerei (Als u Cuisine Diploma bijgewoond, we kunnen niet leveren u een andere koffer, het is slechts een voor alle Le Grand Diplôme)
- Paar keuken schoenen
- Pastry boek
- Ingrediënten
- Recept
- Basic Pastry Certificaat
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Professioneel gebak en gebak
- Sisak, Kroatië
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diploma in bak- en banketkunstenbeheer
- Toronto, Canada