Keystone logo
Laurentide Aviation

Laurentide Aviation

Laurentide Aviation

Invoering

Laurentide Aviation Kwam eerst in de grond in 1946, toen stichter Jack Scholefield zijn militaire carrière met het RCAF heeft afgerond. Zijn oorspronkelijke doelstelling is om de beste professionele vliegopleiding in Canada te bieden. Het bedrijf vestigde zijn uitstekende reputatie vroeg, de eerste twintig jaar op Cartierville Airport, en Sinds 1970 Op zijn eigen privé vliegveld op slechts 15 minuten ten westen van Dorval Airport. Wij zijn Canada's Oudste commerciële vluchtopleidingsschool, Het helpen van 150 tot 200 piloten verdienen hun licentie elk jaar. Onze kracht ligt in gevorderde training: In de afgelopen 50 jaar zijn meer dan 600 van onze afgestudeerden verhuisd naar carrières bij Air Canada, en andere grote International Carriers. Onze vloot van 7 vliegtuigen bevat één Grumman Cougar multi-engine vliegtuig uitgerust voor geavanceerde instrument training. Basisopleiding en tijdbouw worden uitgevoerd in onze twee stoel Cessna 152 en vier stoel Cessna 172 trainers. Onze ATC-810 simulator is ook beschikbaar voor Instrument training.

We zijn nog steeds een familiebedrijf, eigendom van en wordt geëxploiteerd door Terry McConnon en trots op onze persoonlijke service. Onze medewerkers blijven toegewijd, deskundig en bieden een eersteklas vriendelijke service, met de garantie dat er geen wacht op start zal zijn.

We blijven vastbesloten om de meest professionele vliegopleiding in Canada te bieden. De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen in de VS hebben in vorige jaren meer dan 15.000 chauffeurs gehuurd. Dus, wat verwacht je te beginnen?

Photos101

Kortingen:

  • Medewerkers van Bombardier Aerospace die lid zijn van de Canadain Aeroclub krijgen 5% korting op vliegtuigverhuur
  • Een korting van 5% op vliegtijd wordt aangeboden voor een borgsom van $ 3000.
  • Een 7% korting op de vliegende tijd is voor een storting van $ 6000 aangeboden.

Waarom Laurentide Aviation?

sneeuw

ONBEHEERDE LUCHTHAVEN

Vliegen op drukke luchthavens betekent meer tijd en geld op de grond taxiën en wachten op goedkeuring. Laurentide Aviation is gelegen op een rustige ongecontroleerde luchthaven zodat leerlingen in de lucht en in de praktijk gebied snel.

Laurentide Aviation ligt dicht bij drie grote Canadese luchthavens, met ervaring in gecontroleerd luchtruim.

PLAATS

Laurentide Aviation is gunstig gelegen op slechts 30 minuten van de stad, 15-20 minuten van het West Island, bereikbaar via zowel de snelweg 20 en 40.

Met de nieuw ontwikkelde snelweg 30 zijn we op slechts een korte rit van de South Shore.

DIVERSE FLEET

Onze vloot van zeven enkele motor Cessna vliegtuigen biedt consistentie en betrouwbaarheid voor studenten. Wij bieden ook een Grumman Cougar voor multi-engine training aan.

ONDERHOUD

Onze in-house Aircraft Maintenance Engineers voeren top-notch regelmatige inspecties die verder gaan dan gemandateerde normen.

ERVAREN

Laurentide Aviation werd opgericht in 1946 en heeft voortdurend hoge punten behaald bij Transport Canada.

PROFESSIONELE KLASKAMER

Ons grote klaslokaal, uitgerust met alle benodigde visuele hulpmiddelen en materialen, is een perfecte omgeving voor professionele pilootopleiding.

DIVERSE INSTRUCTORS

Wij bieden aangepaste tweetalige instructies aan om elke stijl van leren aan te passen.

Locaties

Locaties
  • 870 Chemin Les Cèdres, J7T 1N3, Saint-Féréol

Opleidingen

Vragen