
Associate of Applied Science in
Kookkunsten Lake Washington Institute Of Technology

Beurzen
Invoering
De graad Culinary Arts Associate of Applied Science bereidt LWTech-afgestudeerden voor op het werken in een commerciële keuken, waaronder restaurants, bakkerijen, cafetaria's, delicatessenwinkels, ziekenhuizen en andere speciaalzaken.
Studenten zullen vaardigheden opdoen in elk facet van het werken in een commerciële foodservice-operatie terwijl ze de basisprincipes, terminologie en voedselverwerkingspraktijken leren. Praktische ervaring wordt geboden met alle stations van lijnkoken, inventaris, productie van dagschotels, garde-kribbe, sausbereiding en onderhoud van commerciële apparatuur. Studenten worden voorbereid om te werken in een commerciële keuken, restaurant, cateringbedrijf, cafetaria, delicatessenwinkel of andere speciaalzaken.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Internationale zomerschool
Zwitsers Grand Diploma in Vegetarische Culinaire Kunsten
Zwitsers Grand Diploma in culinaire kunsten