Professioneel gebak en gebak
Culinary Institute Kul IN
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Sisak, Kroatië
Talen
Engels, Italiaans
Studieformaat
Op de campus
Duur
12 weken
Tempo
Full time
Collegegeld
EUR 9.250 / per course *
Deadline voor aanmelding
06 Sep 2024
Eerste startdatum
12 Nov 2024
* inclusief BTW
Invoering
Het Professional Pastry and Confections programma is ontworpen om studenten een stevige basis te geven en hen de technieken te leren die nodig zijn om aan de slag te gaan als patissier. Kleine groepen stellen onze instructeurs in staat om studenten één-op-één aandacht en individuele feedback te geven. Studenten besteden 80% van de lestijd aan het practicum. Het programma omvat bakkerij- en banketproducten, zoet en hartig gebak en Italiaans en Frans basisgebak. Daarnaast maken studenten kennis met wijnarrangementen en restaurantmanagement.
Ontdek je passie voor gastronomie bij Kul IN.
leerplan
Overige cursusinformatie:
- Lesrooster: 5 uur/dag, maandag tot en met vrijdag
- Taal: Kroatisch en/of Engels
- Leer- en leesmateriaal (digitaal): verzorgd door Kul IN
- Uniformen: verstrekt door Kul IN
- Gepersonaliseerde gebaksthermometer
Na succesvolle afronding van het programma beloont Kul IN studenten met een certificaat voor banketbakker.