Keystone logo
© BIMM University
Kingsgate International College

Kingsgate International College

Kingsgate International College

Invoering

Over ons

Betaalbare studieprogramma's met exclusieve online modules die leerlingen snel volgen naar een universitaire kwalificatie.

Of u op zoek bent om uw vaardigheden te verbeteren, het verbeteren van uw team of de uitoefening van een professionele opleiding, het Kingsgate International College 's leren Pathways kunnen u voorzien van alles wat je nodig hebt.

Het Kingsgate International College levert op Campus of online universitaire Pathway programma's met volledige Undergraduate en Postgraduate Diploma Awards aan studenten uit alle hoeken van de wereld. Studenten kunnen zich snel een weg banen naar een Britse universitaire kwalificatie op de campus of door afstandsonderwijs .

Onze webgebaseerde modules stellen studenten in staat om te leren wat ze willen, wanneer ze willen en hoe ze willen en zijn ontworpen om een veel snellere, goedkopere en boeiendere manier van leren mogelijk te maken. Met een 24/7 netwerkplatform voor studenten, persoonlijke dashboards, 1-2-1 online tutorials, groepswebinars en een reeks vooraf opgenomen groepswebcasts, biedt het Kingsgate International College studenten alle ondersteuning die ze nodig hebben om hun professional te ontwikkelen. vaardigheidsbasis en het behalen van een universitaire kwalificatie.

139953_pexels-photo-1152500.jpeg

Onze geloofsbrieven

Kingsgate International College werkt volgens de hoogste academische normen en heeft meerdere structuren die ervoor zorgen dat de kwaliteit van het onderwijs aan haar studenten van de hoogste kwaliteit is. Hieronder vindt u een lijst met rechtspersonen waartoe wij behoren en verenigingen waarvan wij deel uitmaken:

Learning Resource Network

Learning Resource Network (LRN) wordt door Ofqual erkend als toekennende organisatie. LRN creëert kwalificaties voor onderwijsinstellingen, aanbieders van opleidingen, scholen en werkgevers. LRN heeft een brede kwalificatieportfolio, waaronder een onderwijskwalificatie niveau 5 die wordt aangeboden door Kingsgate International College . Alle LRN-kwalificaties worden internationaal erkend door werkgevers, overheden en beroepsorganisaties als bewijs van de vaardigheden en capaciteiten waarnaar ze op zoek zijn.

ATHE-erkenning

Prijzen voor opleiding en hoger onderwijs bieden centra een breed scala aan kwalificaties, inclusief, maar niet beperkt tot; administratief beheer, zaken, toerisme, recht, informatica en gezondheidszorg en sociale zorg. ATHE heeft naam gemaakt met uitzonderlijke klantenservice, uitstekende kwaliteitsnormen en belonende kwalificaties met progressietrajecten naar universitaire graden.

Education & Skills Funding Agency

Kingsgate International College staat vermeld in het ESFA-register van aanbieders van leerlingstages. Samenwerken met partners om betaalbare kwalificaties en leerlingplaatsen te bieden aan studenten in het hele VK.

Information Commissioners Office

Aangezien Kingsgate International College informatie over studenten bewaart en verwerkt, zijn we wettelijk verplicht om deze informatie te beschermen.Op grond van de Data Protection Act 1998 zal Kingsgate International College :

 • Verzamel alleen informatie die we nodig hebben voor een specifiek doel;
 • Bewaar het veilig;
 • Zorg ervoor dat het relevant en up-to-date is;
 • Bewaar alleen zoveel informatie als we nodig hebben, en alleen zolang we het nodig hebben;
 • Geef elke student op verzoek inzage in de informatie die we over hem of haar hebben.

139954_pexels-photo-1595391.jpeg
Fox / pexels

OFQUAL Erkenning

Alle leermaterialen zijn ontworpen en geschreven door professionele academische auteurs, zodat elke interactieve module is afgestemd op specifieke leercriteria die zijn gespecificeerd door OFQUAL, de bepalende Britse overheidsinstantie voor academische standaarden in het Britse hoger onderwijs. Deze normen zorgen ervoor dat degenen die bij ons leren, onderwijs van hoge kwaliteit krijgen, samen met een certificering die universeel wordt erkend door universiteiten en werkgevers.

Kwalificaties van partneruniversiteiten

Na voltooiing van de eindopdrachten krijgen studenten een erkende diplomakwalificatie. Dit diploma kan worden gebruikt om een volledige bachelordiploma of MBA aan te vullen aan verschillende Britse universiteiten, hetzij op de campus, hetzij via afstandsonderwijs.

Raad voor kwaliteitscontrole

Kingsgate International College ook een Quality Monitoring Board (QMB) om ervoor te zorgen dat we altijd geaccrediteerde online cursussen en bronnen leveren om aan uw leerbehoeften te voldoen. Deze raad komt regelmatig bijeen om te beoordelen:

 • Specifieke problemen van studenten
 • Eventuele kwaliteitsproblemen voor universitaire partners
 • Monitoring van beoordelingsnormen
 • Monitoring van materiële inhoud ten opzichte van leerresultaten
 • Specifieke operationele problemen aangezien deze de kwaliteit en klantenservice beïnvloeden

De bestuursleden omvatten gerespecteerde academische en zakelijke leiders. De resultaten van de beoordelingen worden online gedeeld om transparantie en begrip tussen onze partners en studenten te garanderen. Alle feedback is welkom, zodat kwesties op professionele en objectieve wijze via de QMB formeel kunnen worden gesteld.

Kamer van Koophandel van Coventry en Warwickshire

De Britse Kamers van Koophandel is de grootste, meest invloedrijke onafhankelijke zakelijke stem in het Verenigd Koninkrijk, die onvermoeibaar lobbyt namens leden en het bedrijfsleven in het algemeen over de zaken die ertoe doen - de juiste voorwaarden scheppen voor bedrijven om te floreren, en Britse bedrijven in belangrijke internationale markten promoten markten en het creëren van een dynamische bedrijfseconomie.

Ze spelen ook een sleutelrol bij het overbruggen van de kloof tussen docenten en bedrijven door de vaardigheden te benadrukken die werkgevers nodig hebben en het onderwijsbeleid te beïnvloeden om ervoor te zorgen dat ze effectief worden geleverd.

Coventry & Warwickshire Chamber of Commerce is slechts een van een netwerk van kamers die werken met en namens bedrijven van elke omvang, in elke sector van de Britse industrie. Ze helpen lokale bedrijven om verbinding te maken, te groeien en succes te behalen. De Kamer werkt samen met andere kamers, lokale autoriteiten en partnerorganisaties om inzicht te krijgen in de zaken die voor het bedrijf van belang zijn - en geeft die kennis vervolgens door om de overheid te helpen bij het formuleren van effectief bedrijfsbeleid.

139956_pexels-photo-3184407.jpeg
fauxels / pexels

Locaties

 • London

  26 - 28 Hammersmith Grove, W6 7BA, London

  Vragen