
Certificaat III in Commercial Cookery
Woolloongabba, Australië
DUUR
TALEN
Engels
TEMPO
Het tempo aanvragen
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Jan 2024
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan goed ontwikkelde kookvaardigheden en gedegen kennis van keukenactiviteiten gebruiken om voedsel en menu-items te bereiden. Gebruikmakend van discretie en beoordelingsvermogen, werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met behulp van plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te sturen.
Deze kwalificatie biedt een Pathway om als commercieel kok te werken in restaurants, hotels, clubs, pubs, cafés en coffeeshops.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Inleiding tot de grondbeginselen van broodbakken (certificaat)
- Rennes, Frankrijk
- Bordeaux, Frankrijk
Intensief professioneel programma in broodbakken (certificaat)
- Rennes, Frankrijk
- Bordeaux, Frankrijk
Certificate III in Baking
- Darwin, Australië