Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Invoering

Als de grootste lerarenopleiding in de staat heeft het College of Education van Kansas State University aangetoond in staat te zijn te reageren op de behoeften van de wereldmarkt door een mix van initiële en geavanceerde graden aan te bieden die individuen uit alle geografische gebieden, sociaal-economische gebieden, achtergronden en culturen om les te geven. Met jarenlange ervaring in het werken met internationale studenten van over de hele wereld, zal een hooggekwalificeerde faculteit met ervaring met Engels als tweede taal (ESL) moedertaalsprekers van Spaans, Chinees, Japans, Frans en Duits voorbereiden op de lerarenlicentie. Studenten kunnen verwachten dat ze het programma verlaten met de vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in het klaslokaal en daarbuiten. Ons Teaching & Learning (TELRN) Graduate Certificate is een geweldige plek voor carrièrewisselaars om hun pad te beginnen om leraar wereldtalen te worden.

Dit programma voorziet individuen van de instructiepraktijken en theorie die nodig zijn om Amerikaanse studenten in de Verenigde Staten les te geven. Met nog maar één semester aan cursussen na voltooiing van het certificaat, konden geïnteresseerde kandidaten een Curriculum and Instruction Master's Degree afronden met een concentratie World Modern Languages. De Ph.D. in Curriculum & Instruction is bedoeld voor gevorderde afgestudeerden die zich willen concentreren op onderwijsonderzoek op lokaal, nationaal of internationaal niveau.

Sluit u bij ons aan en maak deel uit van het opwindende mondiale momentum dat K-State creëert op het gebied van de lerarenopleiding voor wereldtalen!

Visie, missie en conceptueel raamwerk

Onze visie:

"Docenten voorbereiden om goed geïnformeerde, ethische, zorgzame besluitvormers te zijn voor een diverse en veranderende wereld."

Onze missie wordt vervuld door:

 • het geven van voorbeeldige instructie aan studenten op het niveau van niet-gegradueerden en afgestudeerden;
 • productie, interpretatie en verspreiding van degelijk en nuttig onderzoek en wetenschap;
 • leiderschap, samenwerking en service binnen het beroep;
 • en bevordering, begrip en viering van diversiteit.

accreditatie

Ons college omarmt accreditatie als een primair middel om het beroep te verzekeren dat we aan de hoogste normen voldoen.

 • Ministerie van Onderwijs van Kansas (KSDE)
 • Accreditatie van lerarenopleiding door de Nationale Raad (NCATE/CAEP)
 • Raad voor Accreditatie van Counselling en aanverwante Educatieve Programma's (CACREP)
 • Raad voor de Accreditatie van de Voorbereiding van Docenten (CAEP)

Campusfuncties

  toelatingen

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

   Vragen