Keystone logo
Kalo Organic Agricultural College

Kalo Organic Agricultural College

Kalo Organic Agricultural College

Invoering

Kalø is de enige biologische landbouwschool in Denemarken met ongeveer tachtig tot honderd studenten en ongeveer twintig werknemers met een passie voor biologische landbouw.

Kalø Organic Agriculture College is gelegen in een landelijke omgeving aan de rand van een bos en dicht bij de zee, drie kilometer van Rønde, een middelgrote stad met alle nodige voorzieningen, en dertig kilometer van Aarhus, de op een na grootste stad van Denemarken. .

De school legt de nadruk op praktische vaardigheden, en de schoolboerderij is een belangrijk onderdeel van het onderwijs en het dagelijks leven. De praktische leerfaciliteiten omvatten ongeveer vijftig hectare biologisch gecultiveerde landbouwgrond voor gewassen en groenten, kassen, een machinepark, faciliteiten voor het fokken van onze varkens, schapen, melkkoeien en ossen.

We bieden alle studenten hier op school volpension aan. Het instappen is inclusief drie maaltijden per dag en gratis koffie in de ochtend en middag. We hebben een uitstekende keuken die onze studenten biologisch voedsel biedt en ook vegetarische en veganistische opties biedt.

Locaties

  • Rønde

    Skovridervej 3, Kalø 8410 Rønde, 8410, Rønde

    Vragen