Keystone logo
Jul academy Online Singing Course with Certificate
Jul academy

Online Singing Course with Certificate

Rende, Italië

0 Years

Italiaans, Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 120 / per month

Afstand leren

Invoering

Ben je klaar om je zangkunsten naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder dan onze individuele zanglessen van een uur per week, gegeven door enkele van de beste vocale instructeurs in de branche. Met ons programma kunt u profiteren van persoonlijke aandacht en feedback, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis.

Onze cursussen zijn ontworpen om zich te concentreren op vocale techniek, adembeheersing, repertoireopbouw en uitvoeringsvaardigheden. Of je nu een beginner bent of een ervaren zanger, we hebben alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en je ware potentieel te ontketenen.

Naast onze lessen van hoge kwaliteit, bieden we ook een eindcertificering aan, uitgereikt door het prestigieuze London College of Music, waardoor je nog meer validatie en erkenning krijgt van je zangvaardigheid. Bovendien kun je met onze flexibele online planning onze lessen gemakkelijk inpassen in je drukke levensstijl.

Onze instructeurs zijn allemaal zeer ervaren professionals, toegewijd om u te helpen uw volledige potentieel als zanger te bereiken. Ze hebben gewerkt met zangers van alle niveaus en achtergronden, van de beginner tot de doorgewinterde professional.

Studie plan

Een cursus zangmuziek voor beginners, halfgevorderden en gevorderden vereist een studieplan dat is afgestemd op de verschillende vaardigheidsniveaus van de studenten. Elk niveau vraagt om een andere aanpak om ervoor te zorgen dat de cursist het meeste uit de cursus haalt. Het volgende studieplan biedt een blauwdruk voor het structureren van een cursus zangmuziek die effectief is voor beginners, halfgevorderden en gevorderden.

Beginnersniveau (graad 1 tot 3):

Het beginnersniveau is voor leerlingen die weinig of geen ervaring hebben met zingen. De focus van dit niveau is om basis zangtechnieken aan te leren en vocale controle te ontwikkelen. Het wordt aanbevolen dat de cursusstructuur in twee delen wordt verdeeld: theorie en praktijk.Theorie:

Inleiding tot muziek: studenten maken kennis met de basis van muziek, inclusief muzieknotatie, toonladders en toetsen.

Vocale anatomie: Inzicht in vocale anatomie is belangrijk voor zingen. Studenten leren de verschillende delen van het vocale systeem en hoe ze werken om geluid te produceren.

Ademhalingstechnieken: Studenten leren verschillende ademhalingstechnieken die hen zullen helpen hun adem onder controle te houden tijdens het zingen.

Toonhoogte en toon: dit gedeelte gaat over technieken om de juiste toonhoogte en toon te ontwikkelen. Het bevat oefeningen om studenten te helpen de juiste noten te raken en een consistente toon te behouden.

Gehoortraining: Studenten leren hun gehoor te ontwikkelen om verschillende muzieknoten te herkennen.Praktisch:

Opwarmingsoefeningen: Studenten leren verschillende opwarmingsoefeningen om hun stem voor te bereiden voordat ze gaan zingen.

Zangtechnieken: Een belangrijk aspect van dit onderdeel zijn de juiste zanghouding en -technieken.

Liedjeskeuze: leerlingen leren hoe ze liedjes kunnen kiezen die ze gemakkelijk kunnen zingen en die hun stembereik aanvullen.

Prestatievoorbereiding: Voorbereiding op een optreden is cruciaal om het zelfvertrouwen te vergroten.

Gemiddeld niveau (graad 4 tot 6):

Het intermediate niveau is bedoeld voor studenten die enige basiskennis van zangtechnieken hebben. Dit niveau zal zich richten op het ontwikkelen van ademondersteuning en het verbeteren van toonhoogte en toon.Theorie:

Geavanceerde vocale anatomie: Studenten leren meer geavanceerde concepten van vocale anatomie, inclusief de spieren die worden gebruikt bij het zingen.

Toonhoogte en toon: dit gedeelte helpt studenten hun toonhoogte en toon verder te ontwikkelen.

Harmonie: Studenten leren de basisprincipes van harmonisatie en hoe ze deze effectief kunnen gebruiken in hun zang.

Vocale oefeningen: er zal een meer gerichte benadering van vocale oefeningen worden gevolgd om de ademondersteuning en het vocale bereik te verbeteren.Praktisch:

Liedinterpretatie: studenten leren hoe ze liedjes kunnen interpreteren om emoties effectief uit te drukken.

Podiumvoorstelling: Studenten leren hoe ze het podium in hun voordeel kunnen gebruiken tijdens optredens.

Gevorderd niveau (graad 7 tot 8):

Het gevorderde niveau is voor studenten die al goed thuis zijn in zangtechnieken en hun vaardigheden verder willen ontwikkelen. Dit niveau richt zich op het ontwikkelen van een professionele stem en podiumprestaties.Theorie:

Uitgebreide vocale anatomie: studenten leren geavanceerde concepten van vocale anatomie, inclusief de fysieke en emotionele connecties met zingen.

Vocale controle: Dit gedeelte zal zich richten op het ontwikkelen van stemdynamiek, inclusief het gebruik van vocale registers.

Muzikaliteit: Studenten leren geavanceerde muzikale concepten zoals modulaties en akkoordprogressies.Praktisch:

Geavanceerde zangtechnieken: geavanceerde technieken om de moeilijkste delen van liedjes en optredens te verbeteren.

Geavanceerde liedinterpretatie: studenten leren hoe ze liedjes kunnen interpreteren om emoties effectief uit te drukken en hoe ze met een publiek kunnen communiceren.

London College of Music-certificeringen

De volgende tabel vergelijkt de LCME Graded-examens met de RQF- en de EQF-systemen.

Examens London College of Music (LCME) VK gereguleerd kwalificatieraamwerk (RQF) Europees Kwalificatieraamwerk (EQF)
Graad 1-3 Niveau 1 Level 2
Groepen 4-5 Level 2 Niveau 3
Groepen 6-8 Niveau 3 Niveau 4

De studenten die met goed gevolg slagen voor het Grade 8-examen worden automatisch toegelaten tot het Diploma Level 6 in Music Performance or Teaching.Dus waarom wachten? Schrijf je vandaag nog in voor onze online zangcursus en ontdek de grootsheid in jezelf. Neem nu contact met ons op voor een gratis videoconsult!

Over de school

Vragen