Keystone logo
Jul academy

Jul academy

Jul academy

Invoering

Wie zijn wij: Jul academy Italy

Jul academy is een Italiaanse muziekinstelling die gespecialiseerd is in het bieden van muziekonderwijs van het hoogste niveau aan gepassioneerde studenten over de hele wereld. Met meer dan 15 jaar ervaring in het veld, hebben we ons curriculum aangescherpt om studenten aanzienlijke voordelen te bieden bij het ingaan van hun gekozen muziekcarrière.

ONLINE LEREN, GEPERSONALISEERD EN GEACCREDITEERD

ITALIAANSE MUZIEK ERFGOED

Jul academy is gevestigd in Italië. Italië heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de Europese muziek. Veel muziekinstrumenten, zoals de viool en piano, zijn uitgevonden in Italië. Ook de toonladder, de operakunst en vele muziektermen, zoals sonnet, concert, kwartet, werden in Italië geboren.

GEPERSONALISEERD ONDERWIJS EN LEREN

Onze klassen zijn klein. Advies en ondersteuning zijn beschikbaar in alle stadia van elke cursus, waardoor u de mogelijkheid krijgt om uw eigen leerproces af te stemmen op uw persoonlijke behoeften.

DESKUNDIGE LEERLERS

De docenten van de Jul academy zijn niet alleen fantastische docenten, maar ook zeer ervaren spelers, artiesten en ondernemers in de muziekindustrie, die een uniek inzicht geven in het opbouwen van een carrière in de muziekindustrie.

KWALITEIT EN ACCREDITATIES

Jul academy is een RSL Vocational Centre, London College of Music examencentrum en heeft meer dan 200 certificaten aan studenten uitgereikt.

INSTITUTIONEEL ONLINE LEERPLATFORM

Onze online studenten kunnen profiteren van ons Institutioneel leerplatform. Alle leerboeken, opgenomen lessen en oefeningen zijn op aanvraag beschikbaar in het virtuele klaslokaal.

KWALIFICATIES EN ACCREDITATIES

Jul academy is toegewijd aan het bieden van muziekonderwijs van de hoogste kwaliteit aan onze studenten. Onze faculteit bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren muziekprofessionals die diploma's hebben van prestigieuze muziekinstellingen.

Bovendien zijn we geaccrediteerd door toonaangevende muziekorganisaties, zoals de RSL UK en het London College of Music, waardoor we ervoor zorgen dat ons curriculum en onze faciliteiten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van muziekeducatie. Met onze toewijding aan uitmuntendheid in zowel onderwijs als uitvoering, zijn onze afgestudeerden goed voorbereid op een succesvolle carrière in de muziekindustrie.

ONZE ONLINE MUZIEKPROGRAMMA'S:

We bieden muziekcursussen van hoge kwaliteit op onze campus in Italië en online voor internationale studenten. Ons doel is om internationale studenten hetzelfde opleidingsniveau te bieden als wij op onze campus bieden, gebruikmakend van de expertise die we in de afgelopen 15 jaar hebben opgedaan in de muziekeducatiesector.

Onze cursussen zijn beschikbaar op ons online platform, met live docenten die de lessen afstemmen op de individuele behoeften van elke student. Ons doel is om studenten te helpen bij het bereiken van hun muzikale en educatieve doelen, door middel van onze flexibele maar rigoureuze leermethoden. Deze methoden zijn over de hele wereld succesvol gebleken en zijn toegankelijk voor studenten van alle niveaus, waardoor tevredenheid wordt gegarandeerd voor iedereen die zich aanmeldt.

Bezoek hier onze website en ontdek al onze programma's.

Locaties

  • Rende

    Via Sandro Botticelli 11,, 87036, Rende

Vragen