We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Joviat Culinary Arts Academy

Joviat Culinary Arts Academy

Joviat Culinary Arts Academy

Invoering

Joviat is een onderwijsinstelling opgericht in 1960 in Manresa, het hart van Catalonië. Een regionaal centrum, open voor de wereld, bewust en verantwoordelijk. In 1960 begon Josep Vilaseca Atset zijn droom te verwezenlijken: het openen van zijn school om mensen onderwijs te geven. De grondlegger van Joviat was het aanmoedigen en nastreven van je dromen! Sindsdien hebben duizenden studenten hier hun toekomstkansen opgebouwd.

Joviat is een school voor beroepsopleiding en hoger secundair onderwijs, met meer dan 2.000 studenten verspreid over de vakgebieden Gezondheidszorg, Voeding en Voeding, Sport en Natuur. Het is een school die meegroeit en zich ontwikkelt met haar omgeving, gekoppeld aan haar zakelijke, sociale en culturele netwerk. Joviat Culinary Arts Academy werd in 1987 opgericht als een baanbrekend centrum voor hotel- en cateringstudies in Centraal Catalonië, met in de geschiedenis meer dan 2.500 studenten, die een hoge reputatie genoten en een belangrijke impact van internationale omvang hadden. Aanpassing aan nieuwe tijden heeft onze geschiedenis gemarkeerd; beïnvloed door de Franse keuken, de nieuwe culinaire trends, de kenmerkende en creatieve keuken, traditie en lokale specialiteiten. Waarden: respect, vertrouwen en liefde voor mensen, het vak en het product. DNA: originaliteit en innovatie, leiderschap en samenwerking.

Cat VT-prijs voor de beste innovatieve praktijken in Catalonië voor:

 • Innovatie, projectie en consolidatie
 • Participatie en inclusie
 • Goede praktijken, netwerken en transversale interactie tussen professionele velden
 • Continue en beroepsopleiding
 • Impact op de regio en het productieve weefsel
 • Eerste geavanceerde professionele trainingscentrum gekoppeld aan de UManresa UVic-UCC Universiteit

Jordi Vilaseca

Jordi Vilaseca is docent en pedagoog, opgeleid aan de ESADE Business School met een General Management and Strategy Program en een masterdiploma in Systematische Pedagogiek.

Trainer, facilitator en spreker op het gebied van emotionele educatie, motivatie, leiderschap en processen van persoonlijke groei en ondernemerschap op nationaal en internationaal niveau. Promoot ook nieuwe projecten ten dienste van de nieuwe generaties en de gemeenschap voor het algemeen welzijn.

Academicus van de prestigieuze Catalaanse Academie voor Gastronomie en Voeding, lid van de Broederschap van de Mare de Deu de l'Olivera, en erelid van de Cofradia Gastronomica del Agua.

In 2015 publiceerde hij het boek “La força d'una escola de Vida. Een educatief project vanuit een systemisch perspectief”.
Joviat Hoteleria

Joviat Hoteleria

Joviat Hoteleria werd in 1987 opgericht als een baanbrekend centrum voor gastvrijheid en culinaire studies in Centraal Catalonië, met in de geschiedenis meer dan 2.500 studenten, een hoge reputatie en een belangrijke impact van internationale omvang.

Educatief project

Verleden, heden en toekomst. Een zich voortdurend ontwikkelende voorwaartse beweging, een re-evolutie in alle opzichten.

Sterke punten van het project: wortels, welzijn, leiderschap, samenwerking, expressie, kennis en gemeenschap. Dit alles brengt ons dichter bij het leren kennen van dit beroep en het genieten van een keuken en service die authentiek, modern en lokaal is. Dit is gastronomie die de zintuigen bevredigt, gepresenteerd met creativiteit bij het transformeren van projecten en het toepassen van nieuwe technologieën die een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor ons openen.

We bereiden ons voor om de wereld in te gaan wetende WIE WIJ ZIJN, met aanwezigheid en originaliteit, met authenticiteit en waardigheid in de gastronomie.

Waar ligt Joviat?

Manresa, Catalonië

Manresa, de hoofdstad van het district Bages, is een stad met elfhonderd jaar geschiedenis. Commercieel, cultureel en met een universiteit en belangrijke industriële en technologische activiteiten is het een dynamische en transformerende stad.

De school is gelegen in het Central Catalunya Global Geopark, dat door Unesco van mondiaal belang is verklaard, aan de voet van het Montserrat-gebergte, 60 km van Barcelona. De wijk Bages heeft een rijk en uitgebreid erfgoed, gebaseerd op het land, de geschiedenis en de natuur.

Methodologie

Met constante updates leidt de Catalaanse keuken de internationale avant-garde culinaire wereld, terwijl ze haar culturele en traditionele wortels behoudt.

Locaties

 • Manresa

  Folch i Torres 5-13 Manresa, Barcelona, 08241 , Manresa

 • Barcelona

  Barcelona, Spanje

 • Girona

  Girona, Spanje

Vragen