Keystone logo
J.F. Oberlin University Summer Session

J.F. Oberlin University Summer Session

J.F. Oberlin University Summer Session

Invoering

= Opmerking =

Helaas moet JF Oberlin University (JFOU) de annulering van de zomersessie 2020 vanwege de coronavirusepidemie aankondigen.

74212_shibuya-crossing-923000_640.jpg

Over JFOU

JF Oberlin University heeft bijna 9.000 studenten, inclusief afgestudeerde studenten en studenten uit het buitenland. Elk jaar hebben we ongeveer 550 buitenlandse studenten ingeschreven aan de universiteit. We hebben ook meer dan 140 partnerscholen in meer dan twintig landen en regio's over de hele wereld. Onze Japanse studenten verwerven praktische ervaring via een verscheidenheid aan programma's, waaronder niet alleen taalstudie en academische uitwisselingsprogramma's, maar ook vrijwilligersprogramma's en stagemogelijkheden. De universiteit heeft vijf overzeese kantoren opgericht om verschillende activiteiten in internationale uitwisselingen uit te voeren en om studenten in het buitenland te ondersteunen .

Tokyo en Machida

Het speciale afdelingengebied beslaat 621 vierkante kilometer en heeft een bevolking van 9 miljoen. Het trekt bezoekers niet alleen uit het buitenland, maar ook uit heel Japan met zijn concentratie van bedrijven en commerciële faciliteiten, goed ontwikkeld verkeersnetwerk en talloze culturele instellingen en toeristische bestemmingen. De kantoren van de Tokyo Metropolitan Government, het onlangs gerestaureerde Tokyo Station-gebouw en Tokyo Skytree zijn slechts enkele voorbeelden van bezienswaardigheden met veel geschiedenis en traditie. Tokio is ongetwijfeld een van de meest geavanceerde ter wereld. .

Machida

Het naast elkaar bestaan ​​van 'oude goede natuur en traditie' en 'nieuwe cultuur' is een grote charme van het toeristische stadje Machida. De stad heeft winkelcentra, heerlijk eten en verschillende attracties. Vanaf Machida is er een gemakkelijke verbinding naar het centrum van Tokio.

Locaties

Locaties
  • 3758 Tokiwa-machi, Machida-shi, Tokyo 194-0294 Japan, , Tokyo

Vragen