Keystone logo
ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

Invoering

Onze educatieve methode

Momenteel is, dankzij technologische innovatie en de transformatie van de arbeidsmarkt, een minder rigide en meer participatieve leermethodologie opgelegd. Vandaar dat een van hen, leren door te doen, de natuurlijke verwerving van ondernemersvaardigheden mogelijk maakt.

Deze methodologie stelt leren door te doen voor, het ontwikkelen van vaardigheden in een praktische context om te begrijpen hoe het probleem kan worden opgelost (probleemgestuurd leren) en hoe het kan worden geïmplementeerd door een combinatie van ideeën binnen een samenwerkingsomgeving (breakout rooms en wiki's).

De combinatie van de bovengenoemde methodologie samen met de organisatie van evenementen die verband houden met het trainingsprogramma, zoals uitzendingen op TwitchTv of de levering van oefeningen op GitHub, verbindt twee fundamentele en exclusieve kenmerken van ITTI: de mogelijkheid om officieel te worden gecertificeerd door de fabrikant dankzij onze Bootcamps en bijgevolg een onderwijzend team dat is geaccrediteerd en goedgekeurd door genoemde fabrikanten, naast hun opmerkelijke professionele ervaring als benchmark in de sector.

Train op elk moment en op elke plaats, want vanuit het ITTI-instituut stellen we je een state-of-the-art trainingsomgeving ter beschikking: Virtual Class (streaming). Gedurende het hele trainingsproces krijg je de steun van zowel de leraar als alle ITTI-medewerkers om je te motiveren, je vragen te beantwoorden en je te helpen, waarbij je de nodige follow-up doet zodat je de doelen kunt bereiken die je voor jezelf hebt gesteld.

Statistieken

 • +4290 studenten ingeschreven in onze programma's
 • +195 landen van herkomst
 • +198 Uitwisselingsovereenkomsten met business schools over de hele wereld

  toelatingen

  Locaties

  • Calle del Marqués de Urquijo,36, 28008, Madrid

  Vragen