Keystone logo
ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Invoering

We zijn al 17 jaar actief en bieden 13- tot 18-jarigen een uitgebalanceerde zomerervaring van leren, plezier en cultuur, waar studenten kunnen groeien in een bemoedigende en ondersteunende omgeving terwijl ze plezier hebben en nieuwe vrienden maken van over de hele wereld. wereld.

ISSOS is gemaakt met één duidelijke missie voor ogen: een veilige plek creëren voor mensen om te leren en te groeien. Als zodanig bieden we een uitgebalanceerd, begeleid zomerprogramma waarbij studenten academische en keuzevakken kiezen die aansluiten op hun behoeften en bredere interesses. We bieden onze studenten de kans om het zomeravontuur van hun leven te beleven, waarbij de nadruk ligt op persoonlijke veiligheid en welzijn, hoogwaardige individuele instructie en een unieke internationale ervaring.

65516_Untitled.jpg

De locaties van onze zomerscholen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun veilige, stimulerende en inspirerende campussen. De historische en culturele locaties van St. Andrews en Yale stellen studenten in staat om het leven aan deze exclusieve universiteiten te ervaren, in een veilige omgeving. Door ISSOS bij te wonen, hebben studenten de kans om het VK en de VS te ervaren als een plek om te wonen, studeren en werken.

ISSOS is een door waarden geleid bedrijf dat waardegedreven opleidingen aanbiedt, waarbij we ernaar streven om programma's van de hoogste kwaliteit te leveren op de veiligste locaties onder leiding van een inspirerend team. We verwelkomen studenten van meer dan 80 nationaliteiten die een internationale familie creëren waar vriendschappen de hele wereld overspannen en lang na de zomer duren.

Wat maakt ISSOS anders?

 • Hoogwaardige programma's, waarvan sommige exclusief voor ISSOS zijn
 • Welkom studenten van meer dan 80 nationaliteiten
 • 40% van de studenten komt jaar na jaar terug
 • We accepteren slechts 10% van elke nationaliteit en zorgen voor een echt internationale ervaring
 • Het zomerpersoneel is expert in hun vakgebied, van volledig gekwalificeerde leraren Engels tot PGA Golf Pro's
 • We zijn een op waarden gericht bedrijf met 6 waarden als kern die door alles wat we doen heen lopen

Mensen en ISSOS

Bij ISSOS zijn we er trots op dat we alleen hooggekwalificeerd en gemotiveerd personeel gebruiken. Al onze leraren zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kwalificaties, expertise en ervaring en brengen energie en enthousiasme met zich mee voor het lesgeven en omgaan met jonge mensen, zowel binnen onze academische als buitenschoolse programma's. Er is een staf-studentverhouding van 1: 5 en de klassen worden bewust klein gehouden om individuele aandacht en persoonlijke instructie te bieden.

Onze leraren bieden niet alleen academische normen van hoge kwaliteit voor onze zomerstudenten, maar zijn ook bewoners van een slaapzaal en worden bijgestaan door counselors die als rolmodel fungeren en voor het welzijn van onze studenten zorgen. Het succes van onze zomerprogramma's berust op de toewijding en het enthousiasme van onze leraren en counselors en hun gemeenschappelijke doel om van ISSOS een werkelijk unieke en opwindende ervaring te maken voor elke student.

Locaties

 • Saint Andrews

  University of St Andrews St Katharine’s West 16 The Scores, KY16 9AX, Saint Andrews

 • Cambridge

  The Old Schools, Trinity Ln, CB2 1TN, Cambridge

 • Saint Andrews

  Saint Andrews, Verenigd Koninkrijk

  Vragen