Hoger diploma in klassieke westerse keuken
Hong Kong, Hongkong
DUUR
2 Years
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Vraag de vroegste startdatum aan
COLLEGEGELD
HKD 59.000 / per year *
STUDIE FORMAAT
Op de campus
* per jaar. Het collegegeld voor het studiejaar 2021/22 wordt momenteel herzien
Invoering
Afbeelding ter beschikking gesteld door de Vocational Training Council
Doelstellingen van het programma
- Rust studenten uit en bereidt ze voor om in de horeca te werken en ontwikkelt hun intellectuele en professionele competenties om te voldoen aan de vraag van de industrie naar professionele werkhouding en klassieke westerse gerechten en verfijnde eettechnieken;
- Stelt studenten in staat klassieke Franse culinaire technieken onder de knie te krijgen en deze wereldwijd aan te passen als erkende onderscheiding voor loopbaanontwikkeling in de hotel-, restaurant- en cateringsector;
- Biedt een unieke leerervaring gericht op het verbeteren van technische vaardigheden en het stimuleren van creativiteit met de nadruk op hands-on leren.
Carriere vooruitzichten
Afgestudeerden zullen professioneel klaar zijn om operationele functies te vervullen die beschikbaar zijn in een breed scala aan horecagelegenheden, zoals restaurants, hotels, resorts, themaparken en clubhuizen. Na het opdoen van professionele ervaring, zullen ze zeer bekwame kandidaten worden voor toezichthoudende en managementfuncties.
Professionele erkenning
Studenten die de opleiding voedselbereiding en catering studeren, dienen de module Voedselhygiëne en -veiligheid te volgen. Succesvolle kandidaten ontvangen het "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", dat wordt erkend door de Food and Environmental Hygiene Department in Hong Kong.
Afgestudeerden met een hoger diploma in de klassieke westerse keuken die ten minste één jaar werkervaring na de kwalificatie hebben en minimaal 22 jaar oud zijn, kunnen deelnemen aan het Duitse kwalificatiesysteem voor handelstests. Succesvolle kandidaten krijgen 'Certified Cook in Western Cuisine', aangeboden door International Culinary Institute and Education Center of the Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Algemene ingangseisen
Afgestudeerd in het voortgezet onderwijs met bewezen Engelse taalvaardigheid, bijvoorbeeld. IELTS op 5.0 of gelijkwaardig.
De aanvragen worden individueel beoordeeld door de betrokken afdeling.
leerplan
Professionele erkenning
Studenten die de opleidingen voedselbereiding en catering volgen, volgen verplicht de module Voedselhygiëne en -veiligheid. Succesvolle kandidaten ontvangen het "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", dat wordt erkend door de Food and Environmental Hygiene Department in Hong Kong.
Afgestudeerden van een hoger diploma in de klassieke westerse keuken die ten minste een jaar postkwalificatie werkervaring hebben en minimaal 22 jaar oud zijn, kunnen deelnemen aan het Duitse handelstestkwalificatiesysteem. Succesvolle kandidaten worden bekroond met 'Certified Cook in Western Cuisine', aangeboden door International Culinary Institute en Education Center of the Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz,Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
toelatingen
Galerij
Carrièremogelijkheden
Afgestudeerden zullen professioneel klaar zijn om operatieve functies in te nemen die beschikbaar zijn in een breed scala aan horecagelegenheden, zoals restaurants, hotels, resorts, themaparken en clubhuizen. Na het opdoen van beroepservaring worden zij zeer capabele kandidaten voor toezicht- en managementfuncties.