Hoger diploma in Culinary Arts
Hong Kong, Hongkong
DUUR
2 Years
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Vraag de vroegste startdatum aan
COLLEGEGELD
HKD 59.000 / per year *
STUDIE FORMAAT
Op de campus
* per jaar. Het collegegeld voor het studiejaar 2021/22 wordt momenteel herzien
Invoering
Afbeelding ter beschikking gesteld door de Vocational Training Council
Doelstellingen van het programma
Bereidt studenten voor om te werken in de levendige en steeds groeiende horeca, en ontwikkelt hun intellectuele en professionele competenties om te voldoen aan de vraag van de industrie naar een nieuwe generatie chef-koks die niet alleen over multiculinaire en managementvaardigheden beschikken, maar ook over een professionele mentaliteit en werkhouding ;
Biedt een breed scala aan onderwerpen in Chinese en westerse culinaire kunsten en wetenschappen en clusters van culinaire stroomspecifieke modules om de kennis en vaardigheden van studenten in nationale / internationale culinaire kunsten te vergroten, om studenten te helpen hun interesses en carrièreambities te realiseren;
Gestructureerd om studenten te begeleiden om kennis te verwerven in culinaire niches en managementkennis op het gebied van culinaire activiteiten en cateringbedrijven op een holistische manier te ontwikkelen.
Programmastream
Studenten kunnen een van de volgende streams kiezen om hun professionele kennis en vaardigheden in het betreffende studiegebied te verbeteren:
- Western Cuisine (ICI-campus)
- Chinese keuken (CCI campus) *
Studenten gaan in het derde semester naar een stream, afhankelijk van hun keuze, academische prestaties en beschikbaarheid van plaatsen in de stream.
* Opmerking: Chinese stream is niet van toepassing op niet-lokale studenten.
Carriere vooruitzichten
Afgestudeerden zullen professioneel klaar zijn om operationele functies te vervullen die beschikbaar zijn in een breed scala aan horecagelegenheden, zoals restaurants, hotels, resorts, themaparken en clubhuizen. Na het opdoen van professionele ervaring, zullen ze zeer bekwame kandidaten worden voor toezichthoudende en managementfuncties.
Afgestudeerden van het Higher Diploma in Culinary Arts (Western Cuisine) die een jaar post-kwalificatie werkervaring hebben met een minimum leeftijd van 22 jaar en slagen voor de handelstest, krijgen 'Certified Cook', die gezamenlijk wordt aangeboden door het International Culinary Institute en de Duitse Kamer van Industrie en Koophandel.
Professionele erkenning
Studenten die de opleiding voedselbereiding en catering studeren, dienen de module Voedselhygiëne en -veiligheid te volgen. Succesvolle kandidaten ontvangen het "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", dat wordt erkend door de Food and Environmental Hygiene Department in Hong Kong.
Afgestudeerden van het Higher Diploma in Culinary Arts (Western Cuisine) die ten minste een jaar werkervaring na de kwalificatie hebben en minimaal 22 jaar oud zijn, kunnen deelnemen aan het Duitse kwalificatiesysteem voor handelstests. Succesvolle kandidaten krijgen 'Certified Cook in Western Cuisine', aangeboden door International Culinary Institute and Education Center of the Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Afgestudeerden van het Higher Diploma in Culinary Arts (Chinese Cuisine) kunnen deelnemen aan de handelstest door een ontworpen organisatie in China. Succesvolle kandidaten krijgen een relevante kwalificatie 'Chinese kok'.
Algemene ingangseisen
Afgestudeerd in het voortgezet onderwijs met bewezen Engelse taalvaardigheid, bijvoorbeeld. IELTS op 5.0 of gelijkwaardig.
De aanvragen worden individueel beoordeeld door de betrokken afdeling.
leerplan
Programmastroom
Studenten kunnen een van de volgende stromen kiezen om hun professionele kennis en vaardigheden in het betreffende studiegebied te verbeteren:
- Westerse keuken (ICI-campus)
- Chinese keuken (CCI-campus)*
Studenten gaan in het derde semester naar een Stream, afhankelijk van hun keuze, academische prestaties en beschikbaarheid van plaatsen in de Stream.
*Opmerking: Chinese stream is niet van toepassing op niet-lokale studenten.
Professionele erkenning
Studenten die de opleidingen voedselbereiding en catering volgen, volgen verplicht de module Voedselhygiëne en -veiligheid. Succesvolle kandidaten ontvangen het "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", dat wordt erkend door de Food and Environmental Hygiene Department in Hong Kong.
Afgestudeerden van een hoger diploma in culinaire kunsten (westerse keuken) die ten minste een jaar postkwalificatie werkervaring hebben en minimaal 22 jaar oud zijn, kunnen deelnemen aan het Duitse handelstestkwalificatiesysteem. Succesvolle kandidaten worden bekroond met 'Certified Cook in Western Cuisine', aangeboden door International Culinary Institute en Education Center of the Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz,Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Afgestudeerden van een hoger diploma in culinaire kunsten (Chinese keuken) kunnen deelnemen aan de handelstest door een ontworpen organisatie in China. Succesvolle kandidaten krijgen een relevante kwalificatie 'Chinese kok'.
toelatingen
Galerij
Carrièremogelijkheden
Afgestudeerden zullen professioneel klaar zijn om operatieve functies in te nemen die beschikbaar zijn in een breed scala aan horecagelegenheden, zoals restaurants, hotels, resorts, themaparken en clubhuizen. Na het opdoen van beroepservaring worden zij zeer capabele kandidaten voor toezicht- en managementfuncties.
Afgestudeerden van een hoger diploma in culinaire kunsten (westerse keuken) die een jaar post-kwalificatie werkervaring hebben met een minimumleeftijd van 22 jaar en slagen voor de handelstest, worden bekroond met 'Certified Cook', die gezamenlijk wordt aangeboden door de International Culinary Institute en de Duitse Kamer van Koophandel en Industrie.