Keystone logo
International Culinary Institute Hoger diploma in Culinary Arts
International Culinary Institute

Hoger diploma in Culinary Arts

Hong Kong, Hongkong

2 Years

Engels

Full time

Aanvraagdeadline

Vraag de vroegste startdatum aan

HKD 59.000 / per year *

Op de campus

* per jaar. Het collegegeld voor het studiejaar 2021/22 wordt momenteel herzien

Invoering

148043_CWC.jpg

Afbeelding ter beschikking gesteld door de Vocational Training Council

Doelstellingen van het programma

Bereidt studenten voor om te werken in de levendige en steeds groeiende horeca, en ontwikkelt hun intellectuele en professionele competenties om te voldoen aan de vraag van de industrie naar een nieuwe generatie chef-koks die niet alleen over multiculinaire en managementvaardigheden beschikken, maar ook over een professionele mentaliteit en werkhouding ;

Biedt een breed scala aan onderwerpen in Chinese en westerse culinaire kunsten en wetenschappen en clusters van culinaire stroomspecifieke modules om de kennis en vaardigheden van studenten in nationale / internationale culinaire kunsten te vergroten, om studenten te helpen hun interesses en carrièreambities te realiseren;

Gestructureerd om studenten te begeleiden om kennis te verwerven in culinaire niches en managementkennis op het gebied van culinaire activiteiten en cateringbedrijven op een holistische manier te ontwikkelen.

Programmastream

Studenten kunnen een van de volgende streams kiezen om hun professionele kennis en vaardigheden in het betreffende studiegebied te verbeteren:

  • Western Cuisine (ICI-campus)
  • Chinese keuken (CCI campus) *

Studenten gaan in het derde semester naar een stream, afhankelijk van hun keuze, academische prestaties en beschikbaarheid van plaatsen in de stream.

* Opmerking: Chinese stream is niet van toepassing op niet-lokale studenten.

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden zullen professioneel klaar zijn om operationele functies te vervullen die beschikbaar zijn in een breed scala aan horecagelegenheden, zoals restaurants, hotels, resorts, themaparken en clubhuizen. Na het opdoen van professionele ervaring, zullen ze zeer bekwame kandidaten worden voor toezichthoudende en managementfuncties.

Afgestudeerden van het Higher Diploma in Culinary Arts (Western Cuisine) die een jaar post-kwalificatie werkervaring hebben met een minimum leeftijd van 22 jaar en slagen voor de handelstest, krijgen 'Certified Cook', die gezamenlijk wordt aangeboden door het International Culinary Institute en de Duitse Kamer van Industrie en Koophandel.

Professionele erkenning

Studenten die de opleiding voedselbereiding en catering studeren, dienen de module Voedselhygiëne en -veiligheid te volgen. Succesvolle kandidaten ontvangen het "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", dat wordt erkend door de Food and Environmental Hygiene Department in Hong Kong.

Afgestudeerden van het Higher Diploma in Culinary Arts (Western Cuisine) die ten minste een jaar werkervaring na de kwalificatie hebben en minimaal 22 jaar oud zijn, kunnen deelnemen aan het Duitse kwalificatiesysteem voor handelstests. Succesvolle kandidaten krijgen 'Certified Cook in Western Cuisine', aangeboden door International Culinary Institute and Education Center of the Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV

Afgestudeerden van het Higher Diploma in Culinary Arts (Chinese Cuisine) kunnen deelnemen aan de handelstest door een ontworpen organisatie in China. Succesvolle kandidaten krijgen een relevante kwalificatie 'Chinese kok'.

Algemene ingangseisen

Afgestudeerd in het voortgezet onderwijs met bewezen Engelse taalvaardigheid, bijvoorbeeld. IELTS op 5.0 of gelijkwaardig.

De aanvragen worden individueel beoordeeld door de betrokken afdeling.

leerplan

toelatingen

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen