Keystone logo
International Culinary Institute Hoger diploma in bak- en gebakskunsten
International Culinary Institute

Hoger diploma in bak- en gebakskunsten

Hong Kong, Hongkong

2 Years

Engels

Full time

Aanvraagdeadline

Vraag de vroegste startdatum aan

HKD 59.000 / per year *

Op de campus

* per jaar. Het collegegeld voor het studiejaar 2021/22 wordt momenteel herzien

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Afbeelding ter beschikking gesteld door de Vocational Training Council

139925_BPA.jpg

Doelstellingen van het programma

Rust studenten uit met managementkennis en -vaardigheden en praktische toepassingen in bak- en banketbewerkingen om hen voor te bereiden op toezichthoudende rollen in de industrie;

Cultiveert het idee van studenten voor levenslang leren en ontwikkelt studenten tot onafhankelijke studenten met een lokale, nationale en globale visie voor verdere studie en professionele ontwikkeling in de horeca;

Rust studenten uit met de nodige technische en professionele kennis en vaardigheden, in eerste instantie op paraprofessioneel niveau, door theoretische en praktische toepassing te combineren.

Carriere vooruitzichten

Hulp bij het plaatsen van banen wordt geboden om onze afgestudeerden te helpen hun carrière te beginnen in operatieve posities in patisserieën, bakkerijen, cafés, restaurants, hotels, resorts, themaparken, clubhuizen en meer. Nadat ze professionele ervaring hebben opgedaan, kunnen ze doorstromen naar toezichthoudende functies zoals Demi-Chef, Chef de Partie en Pastry Sous Chef. Uitgerust met managementkennis in bakkerij- en banketbakkerijen en bedrijfskundestudenten kunnen er ook voor kiezen om hun eigen bakkerij, banketbakkerij of café te openen.

128005_ICI_BPA_0001.jpg

Afbeelding ter beschikking gesteld door de Vocational Training Council

Professionele erkenning

Instituut voor Gastvrijheid (IOH)

  • Afgestudeerden die het programma met succes hebben afgerond, komen in aanmerking voor het aanvragen van de aangesloten graad van lidmaatschap.
  • Studenten die de opleiding voedselbereiding en catering studeren, dienen de module Voedselhygiëne en -veiligheid te volgen. Succesvolle kandidaten ontvangen het "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", dat wordt erkend door de Food and Environmental Hygiene Department in Hong Kong.
  • Afgestudeerden met een Higher Diploma in Baking and Pastry Arts die aan de volgende toelatingseisen voldoen, kunnen deelnemen aan het Duitse Trade Test Qualification System. Succesvolle kandidaten krijgen de “Certified Pastry Cook” toegekend, die gezamenlijk wordt aangeboden door het International Culinary Institute en Handwerkskammer Koblenz (Kamer voor ambachtelijke ambachten) HwK Koblenz, Duitsland.
    • Minimum leeftijd 22 jaar
    • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
    • Relevant certificaat in hygiëne en veiligheid (certificaat basisvoedselhygiëne voor toezichthouder hygiëne)

Algemene ingangseisen

Afgestudeerd in het voortgezet onderwijs met bewezen Engelse taalvaardigheid, bijvoorbeeld. IELTS op 5.0 of gelijkwaardig.

De aanvragen worden individueel beoordeeld door de betrokken afdeling.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen