Hoger diploma in bak- en gebakskunsten
Hong Kong, Hongkong
DUUR
2 Years
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Vraag de vroegste startdatum aan
COLLEGEGELD
HKD 59.000 / per year *
STUDIE FORMAAT
Op de campus
* per jaar. Het collegegeld voor het studiejaar 2021/22 wordt momenteel herzien
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Afbeelding ter beschikking gesteld door de Vocational Training Council
Doelstellingen van het programma
Rust studenten uit met managementkennis en -vaardigheden en praktische toepassingen in bak- en banketbewerkingen om hen voor te bereiden op toezichthoudende rollen in de industrie;
Cultiveert het idee van studenten voor levenslang leren en ontwikkelt studenten tot onafhankelijke studenten met een lokale, nationale en globale visie voor verdere studie en professionele ontwikkeling in de horeca;
Rust studenten uit met de nodige technische en professionele kennis en vaardigheden, in eerste instantie op paraprofessioneel niveau, door theoretische en praktische toepassing te combineren.
Carriere vooruitzichten
Hulp bij het plaatsen van banen wordt geboden om onze afgestudeerden te helpen hun carrière te beginnen in operatieve posities in patisserieën, bakkerijen, cafés, restaurants, hotels, resorts, themaparken, clubhuizen en meer. Nadat ze professionele ervaring hebben opgedaan, kunnen ze doorstromen naar toezichthoudende functies zoals Demi-Chef, Chef de Partie en Pastry Sous Chef. Uitgerust met managementkennis in bakkerij- en banketbakkerijen en bedrijfskundestudenten kunnen er ook voor kiezen om hun eigen bakkerij, banketbakkerij of café te openen.
Afbeelding ter beschikking gesteld door de Vocational Training Council
Professionele erkenning
Instituut voor Gastvrijheid (IOH)
- Afgestudeerden die het programma met succes hebben afgerond, komen in aanmerking voor het aanvragen van de aangesloten graad van lidmaatschap.
- Studenten die de opleiding voedselbereiding en catering studeren, dienen de module Voedselhygiëne en -veiligheid te volgen. Succesvolle kandidaten ontvangen het "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", dat wordt erkend door de Food and Environmental Hygiene Department in Hong Kong.
- Afgestudeerden met een Higher Diploma in Baking and Pastry Arts die aan de volgende toelatingseisen voldoen, kunnen deelnemen aan het Duitse Trade Test Qualification System. Succesvolle kandidaten krijgen de “Certified Pastry Cook” toegekend, die gezamenlijk wordt aangeboden door het International Culinary Institute en Handwerkskammer Koblenz (Kamer voor ambachtelijke ambachten) HwK Koblenz, Duitsland.
- Minimum leeftijd 22 jaar
- Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
- Relevant certificaat in hygiëne en veiligheid (certificaat basisvoedselhygiëne voor toezichthouder hygiëne)
Algemene ingangseisen
Afgestudeerd in het voortgezet onderwijs met bewezen Engelse taalvaardigheid, bijvoorbeeld. IELTS op 5.0 of gelijkwaardig.
De aanvragen worden individueel beoordeeld door de betrokken afdeling.
toelatingen
leerplan
Professionele erkenning
Instituut voor Gastvrijheid (IOH)
- Afgestudeerden die het programma met succes hebben afgerond, komen in aanmerking om de Affiliate-graad van lidmaatschap aan te vragen.
- Studenten die de opleidingen voedselbereiding en catering volgen, volgen verplicht de module Voedselhygiëne en -veiligheid. Succesvolle kandidaten ontvangen het "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", dat wordt erkend door de Food and Environmental Hygiene Department in Hong Kong.
- Afgestudeerden van een hoger diploma in bak- en banketbakkerskunst die aan de volgende toelatingseisen voldoen, kunnen deelnemen aan het Duitse handelstestkwalificatiesysteem. Succesvolle kandidaten worden bekroond met "Certified Pastry Cook" die gezamenlijk wordt aangeboden door de International Culinary Institute en Handwerkskammer Koblenz (Kamer van Bekwame Ambachten) HwK Koblenz, Duitsland.
- Minimaal 22 jaar oud
- Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
- Relevant certificaat in hygiëne en veiligheid (basis certificaat voedselhygiëne voor supervisor hygiëne)
Galerij
Carrièremogelijkheden
Hulp bij het plaatsen van een baan wordt geboden om onze afgestudeerden te helpen hun loopbaan te starten in operatieve functies in patisserieën, bakkerijen, cafés, restaurants, hotels, resorts, pretparken, clubhuizen en meer. Na het opdoen van beroepservaring kunnen zij doorstromen naar leidinggevende functies als Demi-Chef, Chef de Partie en Pastry Sous Chef. Uitgerust met managementkennis in bakkerij- en banketbakkerijen en bedrijfskunde kunnen studenten er ook voor kiezen om hun eigen bakkerij, banketbakkerij of café te openen.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Diploma in bakken
- Vancouver, Canada
Diploma Franse en Italiaanse banketbakker
- Parma, Italië
- Colorno, Italië
Associate of Science in bakken en gebak
- Riverside, Verenigde Staten