Certificaat in patisserie en bakken
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Mariano Moreno, Argentinië
Talen
Spaans
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Feb 2024
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Dit programma omvat hands-on aanleren van technieken zoals verschillende bewerkingen van gebakdeeg, basisbanketbakkersroom, basiscakeproductie en broodproductie. Naarmate studenten meer zelfvertrouwen krijgen, bouwen ze voort op vaardigheden die ze in eerdere lessen hebben geleerd om steeds complexere taarten en desserts te maken en uiteindelijk volledige dessertmenu's.
Het programma wordt aangevuld met kwalitatieve aspecten van voedselbereiding, waaronder sanitatie, identificatie van producten, inkoop en kostenbeheersing. Het instituut biedt een uitgebreide sequentiële studie van de basisprincipes van bak- en banketkunst die nodig zijn om de industrie te betreden tot middenposities.
Tijdens het tweede semester lopen studenten stage en nemen ze deel aan daadwerkelijke openbare foodservice-activiteiten ter voorbereiding op hun toekomstige carrière. Mogelijke locaties zijn onder meer het eigen restaurant van het Instituut, L'Ecole, of geëxploiteerde praktische onderwijsfaciliteiten, hotels, restaurants, countryclubs, resorts, casino's, spa's en voedselserviceproviders.
Na voltooiing van het certificaat in patisserie en bakken, zullen studenten voorbereid en gekwalificeerd zijn om de foodservice-industrie te betreden of om een Associate of Applied Science Degree in Pâtisserie and Baking na te streven, wat hun educatieve doelen en carrièremogelijkheden bevordert. Alle credits behaald tijdens het certificaatprogramma worden overgedragen naar hun volgende graad.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Inleiding tot de grondbeginselen van het Franse gebak (certificaat)
- Paris, Frankrijk
Intensief professioneel programma in Franse patisserie (certificaat)
- Paris, Frankrijk
- Dijon, Frankrijk
Geavanceerd professioneel programma in Frans gebak (certificaat)
- Paris, Frankrijk