AAS-diploma in patisserie en bakken
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Mariano Moreno, Argentinië
Talen
Spaans
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Feb 2024
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
In het eerste jaar van het programma maken studenten deegdeeguitwerkingen, basisbanketbakkersroom, basiscakeproductie en broodproductie. Naarmate studenten meer zelfvertrouwen krijgen, bouwen ze voort op vaardigheden die ze in eerdere lessen hebben geleerd om steeds complexere taarten en desserts te maken en uiteindelijk volledige dessertmenu's.
Tijdens het tweede jaar zullen studenten hun artisticiteit ontwikkelen door suiker- en chocoladegebak, speciale cakes, paradepaardjes voor wedstrijden en evenementen te maken en ten slotte de voorhoede-trend van verschillende delen van de wereld te verkennen. De voltooiing van het programma zal worden afgesloten met een stage, waarbij ze deelnemen aan daadwerkelijke openbare foodservice-activiteiten ter voorbereiding op hun toekomstige carrière. Mogelijke locaties zijn het eigen restaurant L'Ecole van het Instituut of geëxploiteerde praktische onderwijsfaciliteiten, hotels, restaurants, countryclubs, resorts, casino's, spa's en voedselserviceproviders.
Algemeen onderwijs, een belangrijk aspect van hoger onderwijs en een waardevol bezit in de zeer competitieve wereld van vandaag, wordt vertegenwoordigd door cursussen voor algemeen onderwijs die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat studenten de cognitieve vaardigheden hebben die cruciaal zijn voor hun succes op de werkplek.
De focus van dit programma is om studenten op te leiden in de kunst van patisserie en bakken, en studenten kennis te laten maken met vaardigheden en technieken die hen de grootste flexibiliteit op de arbeidsmarkt en toekomstige promoties zullen geven. Dit programma bereidt studenten voor op toegang tot banen op het middenniveau in de professionele foodservice-industrie en managementgebieden, waaronder banketbakker, assistent-patissier, taartdecorateur in de detailhandel, banketbakker en bakker.
Na het behalen van de graad in professioneel bakken en gebak, zijn studenten welkom om het American Culinary Federations Certified Baking-examen af te leggen.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
De fundamentele en geavanceerde technieken van Frans gebak
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk
Associate of Science in bakken en gebak
- Oakland, Verenigde Staten
Associate of Science in bakken en gebak
- Riverside, Verenigde Staten