Voedsel technologie
Instituto Politécnico de Viseu
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Viseu, Portugal
Talen
Engels, Portugees
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Oct 2023
Invoering
Doelstellingen en vaardigheden
Het ontwerpen, plannen en uitvoeren, autonoom of onder begeleiding, van technologische fabricageprocessen en grondstoffen en kwaliteitscontrole en veiligheid van de productie, voorraadbeheer en fysisch-chemische en microbiologische analyse van voedingsmiddelen in de agrovoedingsindustrie. De verwachtingen van de consument en de regionale / nationale markt bij de ontwikkeling van nieuwe voedingsmiddelen interpreteren en coördineren.
Hoofdactiviteiten
Coördineren van de technologische processen van voedselproductie onder superieure begeleiding;
Beheer productieprocessen die verband houden met voedselverwerking onder superieure begeleiding;
Voer fysisch-chemische en microbiologische tests uit op grondstoffen en eindproduct;
Beheer de kwaliteitscontrole van de voedselproductie onder superieure begeleiding;
Bewaak commerciële en industriële kou;
Verbeter de bestaande technologische processen in het bedrijf;
Ontwerp de formulering van gezonde voedingsmiddelen;
Ontwerp nieuwe regionale voedingsproducten;
Respecteer en handhaaf de basisregels van hygiëne, veiligheid en gezondheid en voorkom ongevallen;
Beheersing van de effluenten en residuen van de voedingsindustrie;
Beheer en superviseer teams en apparatuur op een geïntegreerde manier.