
Cursus in
C.Te.SP in gastronomie, toerisme en welzijn Instituto Politécnico de Viseu

Beurzen
Invoering
Doelstellingen en vaardigheden
Ontwerp, plan en voer, alleen of onder begeleiding, activiteiten uit die verband houden met hotel-, spa's, thermische en cateringeenheden, namelijk op het gebied van accommodatie, receptie, eten en drinken, commercieel management, marketing en evenementenorganisatie.
Hoofdactiviteiten
Gastronomische producten op een duurzame manier ontwikkelen;
Meet en karakteriseer de fysisch-chemische en sensorische eigenschappen van voedsel;
Technieken ontwikkelen op het gebied van voedselhygiëne en -veiligheid;
Voorstellen en uitvoeren van gerichte verbetermaatregelen op het gebied van voeding en diëtetiek;
Deelnemen aan de managementactiviteiten van toeristische bedrijven (ontvangst van klanten, beheer van goederen en diensten);
Evenementen plannen en organiseren;
Lokale en regionale toeristische bronnen organiseren, promoten en verspreiden;
Adviseren en plannen van vrijetijds- en wellnessactiviteiten;
Bevorderen van gezondheid en lichamelijk en geestelijk welzijn;
Beveel Portugese regionale gerechten aan;
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Diploma in gastvrijheid en toerismeadministratie met CO-OP
- Vancouver, Canada
Diploma in gastvrijheid en toerismebeheer met Co-op
- Vancouver, Canada
Diploma in gastvrijheid en toerismebeheer Co-op
- Toronto, Canada