Keystone logo
Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Invoering

Bij ITE streven we ernaar om leren zowel leuk als relevant te maken voor je toekomstige carrière. Dit doen we door uw toekomstige werkplek naar onze campussen te halen. En omdat de overgang van school naar carrière een grote is, proberen we deze soepeler te laten verlopen door onze cursussen met jou in gedachten te ontwerpen.

ITE biedt bijna 100 cursussen aan op drie ultramoderne hogescholen. Deze opleidingen zijn gegroepeerd in loopbaanclusters: Toegepaste & Gezondheidswetenschappen, Business & Services, Design & Media, Elektronica & InfoComm Technologie, Engineering en Hospitality. Onze door de industrie erkende certificaten op deze vaardigheidsgebieden hebben afgestudeerden en volwassen lerenden geholpen betere kansen op werk en loopbaanontwikkeling te genieten.

Naast cursussen op Nitec- en hoger Nitec-niveau, bieden we ook cursussen op diplomaniveau aan. We hebben nu drie technische diplomacursussen in samenwerking met prestigieuze buitenlandse instellingen en 24 ITE Work-Study Diploma's die gezamenlijk zijn ontwikkeld en uitgevoerd door onze industriële partners en ITE.

Om meer Pathways en ruimere keuzes voor vaardigheidsontwikkeling te bieden, hebben we het spectrum van Hogere Nitec-cursussen en het aantal Traineeship-cursussen uitgebreid. We hebben het ook mogelijk gemaakt voor diegenen die interesse en bekwaamheid tonen om deel te nemen aan een cursus via onze Early Admissions-oefening. We hebben dit allemaal gedaan zodat zowel nieuwe studenten als ITE-afgestudeerden zich kunnen verheugen op het verbeteren van hun vaardigheden, ongeacht de leerstijlen.

Locaties

  • Singapore

    Singapore, Singapore

    Vragen