Keystone logo
Institute For Peace And Dialogue (IPD) Bezoekersonderzoekerprogramma
Institute For Peace And Dialogue (IPD)

Bezoekersonderzoekerprogramma

Basel, Zwitserland

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

Blended

Invoering

Het belangrijkste doel van het 3-12 maanden durende Visitor Researcher Program is om de academische en organisatorische onderzoeksvaardigheden van de deelnemers te verbeteren of op te frissen en hen voor te bereiden op een beter toekomstig onderwijs- of beroepsleven. Deelnemen als bezoekeronderzoeker kan u helpen bij het ontwikkelen van uw geplande bedrijfsidee of projectvoorstel of onderzoeksrapport door middel van wekelijkse basisbegeleiding, overleg, begeleiding en studie. VRP-programma is een uitstekende keuze om de kennis van onderzoekers te versterken om zich aan te melden voor aanstaande Ph.D. programma's met nieuwe onderzoeksvaardigheden of om zich bij verschillende instellingen aan te sluiten als een professionele onderzoeker of deskundige (verschillende statenorganisaties, INGO's, parlement, onderzoekscentra, denktankinstellingen, universiteiten en relevante werkplekken) of als professionele trainer / docent.

Afhankelijk van de wens van onderzoekers is deelname aan het VRP-programma en werken met Supervisor zowel On-Campus als Online mogelijk.

Vandaag ontving IPD onderzoekers uit Nigeria, Costa Rica, Zwitserland, de VS, Kameroen, Thailand, Portugal, Rwanda, China, Nepal, Canada, Mexica, Kirgizië en Colombia. Zie hieronder enkele van de schriftelijke projectvoorstellen en research papers van IPD Visitor Researchers.

Over de school

Vragen