Keystone logo
© TESS
INSEAD

INSEAD

INSEAD

Invoering

We brengen mensen, culturen en ideeën samen om verantwoordelijke leiders te ontwikkelen die het bedrijfsleven en de maatschappij transformeren.

INSEAD is al zes decennia een wereldleider in bedrijfseducatie en -onderzoek. We lanceerden in 1959 de eerste MBA ter wereld in één jaar in Fontainebleau, Frankrijk. In het jaar 2000 openden we de Asia Campus in Singapore en werden we de eerste business school met campussen op twee continenten. Onze Midden-Oostencampus in Abu Dhabi is in 2010 geopend met focus op innovatie. De San Francisco Hub in Noord-Amerika is onze nieuwste onderneming, een ruimte om verbindingen te smeden en voort te bouwen op 60 jaar uitmuntendheid.

 • 167 gerenommeerde faculteitsleden uit 42 landen
 • 1.300 studenten per jaar in MBA, EMBA, gespecialiseerde master's degree en Ph.D. programma's
 • 11.000 leidinggevenden per jaar nemen deel aan INSEAD Executive Education-programma's
 • 60.000 alumni in een wereldwijd netwerk dat 175 landen omvat

Onze missie

INSEAD brengt mensen, culturen en ideeën samen om verantwoordelijke leiders te ontwikkelen die het bedrijfsleven en de maatschappij transformeren.

De business school voor de wereld

Als een van 's werelds toonaangevende en grootste afgestudeerde business schools, biedt INSEAD deelnemers een echt wereldwijde educatieve ervaring. Met locaties in Europa (Frankrijk), Azië (Singapore), het Midden-Oosten (Abu Dhabi) en Noord-Amerika (San Francisco) en allianties met topinstellingen, bedrijfseducatie van INSEAD en onderzoek strekt zich uit over de hele wereld. Onze 165 gerenommeerde faculteitsleden uit 41 landen inspireren meer dan 1.300 studenten in onze opleiding en Ph.D. programma's. Bovendien nemen elk jaar meer dan 11.000 leidinggevenden deel aan INSEAD 's programma's voor uitvoerend onderwijs.

Onze basiswaarden

Diversiteit als bron van leren en verrijking

We zijn vrij van elke dominante cultuur of heersend dogma; we staan open voor en respecteren andere opvattingen; we leren door de uitwisseling van ideeën en ervaringen.

Onafhankelijkheid als een bestuursprincipe

Wij geloven in intellectuele vrijheid en zijn autonoom in ons financiële, institutionele en academische planning- en besluitvormingsproces.

Strengheid en relevantie in onderwijs en onderzoek

We moedigen diversiteit aan in onderzoeks- en onderwijsmethoden waarbij geen enkele denkrichting of methodologie overheerst; waar het om gaat is strengheid en impact op management als een academische discipline, op de bedrijfspraktijk en in de klas.

Nabijheid van het internationale bedrijfsleven

We werken samen met het internationale bedrijfsleven om managementkennis te verkennen en te verspreiden; wij geloven in de rol van het bedrijfsleven als een kracht om het leven van mensen te verbeteren.

Ondernemerszin

We zijn bereid om te experimenteren en te innoveren; we zijn klaar om risico's te nemen en de resultaten van onze acties te beheren.

Waarden oprichten

verscheidenheid

Diversiteit benutten om innovatie en creativiteit op gang te brengen

Nabijheid van het bedrijfsleven

Leiders wereldwijd machtigen voor een betere toekomst

Ondernemersgeest

Vet, innovatief en klaar om risico's te nemen

Strengheid en relevantie

Impactvol onderwijs en rigoureus onderzoek dat de grootste uitdagingen ter wereld aanpakt

Onafhankelijkheid

Behendig, gedurfd en ontvankelijk voor wereldwijde veranderingen

bondgenootschap

De INSEAD -Wharton Alliance

De Alliantie tussen The Wharton School en INSEAD in 2001 gelanceerd en combineert de middelen en expertise van twee wereldleiders op het gebied van managementeducatie ten behoeve van onze MBA, EMBA en Ph.D. studenten en Executive Education-deelnemers.

De Alliantie ondersteunt ook facultaire uitwisseling, onderzoek en ontwikkeling en alumni-activiteiten. Via het INSEAD Harthart Center for Global Research and Education bouwen faculteiten van beide scholen sterke samenwerkingen op voor onderzoek en de ontwikkeling van wereldwijde programma's en curricula.

Partnerschap met Tsinghua University

Alom beschouwd als een van de beste business schools in China, werkte The School of Economics and Management (SEM) aan de prestigieuze Tsinghua University samen met INSEAD om de Tsinghua INSEAD Executive MBA te creëren.

Tsinghua's unieke expertise, cultureel erfgoed en plaats in de Chinese samenleving vormen een aanvulling op INSEAD 's uitgebreide expertise op het gebied van internationaal management. Het partnerschap omvat ook uitwisselingen van faculteiten, onderzoekssamenwerking en gezamenlijke programma's in Executive Education.

INSEAD -Sorbonne Université Partnership

INSEAD is er trots op een van de oprichters te zijn van Sorbonne Université, een entiteit voor onderzoek en hoger onderwijs die ernaar streeft een universiteit op topniveau te creëren.

Het Business Foundations-certificaatprogramma van INSEAD is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar specifieke training in bedrijfsbeheer om hun LLM-niveau of masteropleiding aan te vullen.

campussen

INSEAD Europe Campus

INSEAD Europe Campus ligt aan de rand van het bos van Fontainebleau en op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum. Het ligt binnen handbereik van alle grote luchthavens en spoorwegsystemen die Parijs verbinden met de rest van de wereld.

INSEAD Asia Campus

INSEAD Asia Campus bevindt zich op de hoek van de Ayer Rajah Avenue en North Buona Vista Road in het Knowledge Hub-district van Singapore. De gunstige locatie van de school ligt op 15 minuten van het financiële district en op 30 minuten van de luchthaven Changi.

INSEAD Middle East Campus

Met meer dan 50 jaar ervaring aan de top van bedrijfseducatie en -onderzoek in Europa en Azië, heeft INSEAD in 2007 haar aanwezigheid in het Midden-Oosten versterkt met een campus in Abu Dhabi. INSEAD streeft ernaar bedrijfseducatie te ontwikkelen en geavanceerde managementideeën en wereldwijde bedrijfspraktijken in de regio te brengen. De huidige Abu Dhabi Campus werd in juni 2010 ingehuldigd onder het beschermheerschap van Zijne Hoogheid Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, kroonprins van Abu Dhabi en plaatsvervangend opperbevelhebber van de strijdkrachten van de VAE.

INSEAD San Francisco hub

Als een van 's werelds toonaangevende en grootste afgestudeerde business schools, brengt INSEAD mensen, culturen en ideeën samen om verantwoordelijke leiders te ontwikkelen die het bedrijfsleven en de maatschappij transformeren. Ons onderzoek, onderwijs en samenwerkingsverbanden weerspiegelen dit wereldwijde perspectief en culturele diversiteit.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Fontainebleau

  INSEAD Boulevard de Constance 77305, 77300, Fontainebleau

 • Singapore

  INSEAD 1 Ayer Rajah Avenue 138676, , Singapore

  • Abu Dhabi

   INSEAD Al Khatem Tower, 29th and 30th floor ADGM Square, Al Maryah Island, , Abu Dhabi

   • San Francisco

    224 Townsend St, , San Francisco

    Vragen