Keystone logo
IIBIT International Institute of Business & Information Technology

IIBIT International Institute of Business & Information Technology

IIBIT International Institute of Business & Information Technology

Invoering

InfoTech Professionals Pty Limited, opgericht in 1999, handelend onder de naam IIBIT Education Group (IIBITEG). Het is een vooraanstaande onderwijsorganisatie die kwaliteitsdiensten levert op het gebied van onderwijs en opleiding in het hoger onderwijs, beroepsonderwijs, ELICOS en K-12 onderwijs in Australië en internationaal. We zijn een levendige, opwindende en betrokken academische gemeenschap die zich inzet voor uitmuntende onderwijs. Onze onderwijsprogramma's worden aangeboden op onze campussen in Sydney en Adelaide in Australië.

Ons motto is 'Education Together', en onze visie is altijd globaal geweest, met de nadruk op collegialiteit, empowerment en kwaliteit. Het is onze missie geweest om programma's te leveren aan internationale studenten met een focus op een geïndividualiseerde, ondersteunende leerervaring in een innovatieve en inspirerende omgeving voor studenten, personeel en partnerorganisaties. Een sterk bestuurskader ondersteunt een ervaren en betrokken bestuursraad die in alle onderwijssectoren in Australië, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, het Indiase subcontinent, Zuidoost-Azië, West-Indië, Pacific Rim en Afrika heeft gewerkt.

Ons managementteam bestaat uit onderwijsprofessionals met meer dan 35 jaar collectieve ervaring in het onderwijs in Australië en het Indiase subcontinent. We moedigen een praktische aanpak aan, waarbij senior managers actief betrokken zijn bij plannen voor het succes en voltooiing van studenten, de professionele ontwikkeling van het personeel en kwaliteitsborging en naleving.

Locaties

  • Sydney

    841 George Street, 2000, Sydney

    Vragen