Keystone logo
Hesston College Associate Degree in Wiskunde
Hesston College

Associate Degree in Wiskunde

Hesston, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 31.368 / per year

Op de campus

Invoering

Wiskunde is een wetenschap en de taal van de wetenschap. Wiskunde is ook een kunst. In bijna elke discipline zijn vaardigheden in wiskunde vereist om weloverwogen beslissingen te nemen voor onszelf en onze gemeenschappen. Bij het bestuderen van wiskunde leren we problemen duidelijk te definiëren, bewezen methoden te onderzoeken en nieuwe methoden te ontwikkelen om problemen op te lossen, en oplossingen op een duidelijke, beknopte manier te communiceren.

Hoofdvak in de wiskunde

Cursussen die zijn ontworpen om uw succes te garanderen in de hogere klassen aan de hogeschool of universiteit van uw keuze.

  • De technologie die is opgenomen in onze studie van wiskunde, leert zowel de hulpmiddelen van de wiskunde als de theorie toe te passen. In het eerste semester maken wiskunde-majors kennis met verschillende geavanceerde programma's die worden gebruikt in onderzoek, ontwikkeling en het bedrijfsleven. Deze software is essentieel voor permanente educatie en toekomstige carrières.
  • Kleine klassen en intensieve, persoonlijke instructie helpen je uit te blinken in de kritische basiscursussen van je wiskunde-major.

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen