Keystone logo
Hesston College

Hesston College

Hesston College

Invoering

Hesston College is een op Christus gerichte gemeenschap waar elke student academisch, sociaal en spiritueel wordt opgeleid en gevoed. We bieden zowel Associate- als Bacheloropleidingen aan. Onze specialisatie in associate degrees weerspiegelt onze overtuiging dat de eerste 2 jaar moeten worden behandeld als meer dan iets om uit de weg te gaan. Ze moeten worden gezien als een kans om een solide basis te leggen voor de rest van je leven. Onze bacheloropleidingen zijn ontworpen om hands-on te leren in een diverse omgeving.

Hesston College ligt op slechts 30 minuten ten noorden van Wichita en legt een unieke nadruk op gemeenschap en relaties en hoe deze echt goed te doen.

Uniek
Als de enige privéschool voor vrije kunsten in Kansas die zich richt op associate degrees als eerste stap in het hoger onderwijs, bieden we een omgeving en leerervaring die moeilijk te evenaren is. Onze bacheloropleidingen in verpleegkunde, luchtvaart: professionele piloot en bedrijfsbeheer combineren hands-on leren met professionele en karakterontwikkeling.

Inspirerend
Met bijna 400 studenten en een student-faculteitsverhouding van 9:1, zul je kansen voor het leven, leren en betrokkenheid vinden die zelfs bij kleine hogescholen anders zijn.

Slim
Ons tweejarige curriculum voor algemene studies omvat de ontwikkeling van de Engelse taal, terwijl we het soort academische en professionele voorbereiding krijgen dat de meeste scholen uitstellen tot de lagere en hogere jaren.

Verzorgen
Met een spirituele dimensie die het grootste deel van wat we doen doordringt, word je een gewaardeerd lid van een hechte gemeenschap van leerlingen, leraren en vrienden.

Mission Statement

Hesston College , een college van Mennonite Church USA, leidt en koestert elke student binnen een op Christus gerichte gemeenschap, waarbij denken, leven en geloof worden geïntegreerd voor dienstbaarheid aan anderen in de kerk en de wereld.

Visie

Afgestudeerden van Hesston College veranderen de wereld terwijl ze dienen door middel van hun roepingen, kerken, gezinnen en individuele verplichtingen om Christus te volgen.

Hesston College is een transformerende gemeenschap waar studenten, docenten en medewerkers hun intellect, passie en vaardigheden wijden aan een toekomst waarin:

 • Hoop vervangt wanhoop
 • De armen zijn gekleed en gevoed
 • De zieken worden heel
 • Vrede vervangt oorlog en conflict
 • Gerechtigheid vervangt onderdrukking
 • De schepping is vernieuwd
 • Het evangelie wordt verkondigd.

Om deze visie werkelijkheid te maken:

 • We zullen streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We zullen onze resultaten meten en streven naar grootsheid op alle gebieden van het studentenleven.
 • Onze afgestudeerden zullen volledig voorbereid zijn om de volgende stappen te zetten in hun opleiding, beroep en relaties.
 • Alle academische en studentenlevensprogramma's zullen doordrenkt zijn met de waarden van de christelijke gemeenschap, rentmeesterschap van geschenken en dienstbaarheid aan de wereld.

waarden

Uitmuntendheid
Streven naar hoge prestaties in alle cursussen, programma's en activiteiten, waarbij we onze resultaten meten met geaccepteerde prestatienormen. Geef en verwacht elkaars beste inspanningen bij het onderwijzen en leren. Stimuleer creativiteit, nieuwsgierigheid en kritisch denken.

christelijke gemeenschap
Nodig de leerlingen uit om Christus te volgen en een op Christus gerichte gemeenschap op de campus te creëren.

Cultuur
Vier verschillen in achtergronden en culturen en doe er alles aan om van elkaar te leren.

Verhoudingen
Creëer ruimte en tijd om relaties te ontwikkelen, zodat docenten, studenten en medewerkers samen leren.

creativiteit
Streef ernaar om door te breken naar nieuwe manieren van leren en service.

Rentmeesterschap
Zorg voor de financiële, fysieke, spirituele en emotionele middelen die ons zijn toevertrouwd. Dienen als rentmeesters van het milieu en werken aan de ontwikkeling van duurzame faciliteiten en praktijken.

Vreugde
Modelleven van vreugde, gretig hard werken om te bereiken en onderweg humor en plezier verwelkomen.

Transparantie
Deel informatie over onze prestaties, financiën en toekomstplannen binnen de organisatie, met onze supporters en met degenen die we dienen.

Zorgzaam
Handel met mededogen en eerlijkheid en breid waardigheid en respect uit naar iedereen.

Statistieken

 • Internationale studenten:

  14%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  9 naar 1

Campusfuncties

Campusactiviteiten

Campusactiviteiten worden gepland en uitgevoerd door de coördinatoren van de campusactiviteiten en de Commissie Campusactiviteiten (CAB), die bestaat uit zes geselecteerde studenten. Het doel is om activiteiten aan te bieden die kansen bieden voor gemeenschap en recreatie voor alle leden van de campusgemeenschap.

Een breed scala aan evenementen is het hele jaar door beschikbaar, waaronder filmavonden, koffiehuizen, bowlingavonden, schaatsen, lip-sync-gevechten en game-avonden.

Het college beschouwt deze activiteiten als een integraal onderdeel van de emotionele, sociale en fysieke ontwikkeling van elke student.

Clubs

Hesston College ondersteunt de organisatie van clubs die studenten de mogelijkheid bieden om specifieke interessegebieden verder te verkennen. Clubs hebben onder meer Travel Kansas, een breiclub, een bakclub, een amateurradio en een multiculturele club. In eerste instantie moet elke club een schriftelijk voorstel indienen bij de coördinatoren van campusactiviteiten die de clubontwikkeling goedkeuren. Elke club moet een faculteits- of personeelslid hebben als actieve sponsor en de missie van Hesston College promoten. Beperkte fondsen zijn beschikbaar op aanvraag. Aanvragen dienen schriftelijk te worden ingediend bij de activiteitencoördinatoren van de campus. Elke club dient een eindejaarsrapport in om de clubactiviteiten voor het jaar samen te vatten en te helpen bij de toekomstige planning.

Stutzman Retreat Center

Stutzman Retreat Centre ligt ongeveer 10 kilometer van Hesston. De 17 hectare grote omgeving omvat een vijver, een rustieke blokhut, verschillende picknickplaatsen en wandelpaden.

Dyck Arboretum of the Plains

Dyck Arboretum of the Plains is een setting voor educatieve mogelijkheden voor de gemeenschap en een plek waar bezoekers kunnen komen om van de natuur te genieten of stil te zitten nadenken. Het bestaat uit 25 hectare en ligt een blok ten zuiden van de campus. Het bezoekers- en onderwijscentrum van Dyck Arboretum herbergt arboretumkantoren en een onderwijshal voor arboretum- en gemeenschapsprogramma's. Het Prairie Pavilion biedt een multifunctionele locatie voor vergaderingen, recepties, bruiloften en formele diners. Het arboretum is ontworpen om mensen bewust te maken van de natuurlijke schoonheid van Kansas, met de nadruk op bomen, struiken, bloemen en grassen die inheems zijn in Kansas en/of kenmerken van de prairie. Naast dichte beplanting maken open plekken deel uit van het ontwerp, die de bezoeker herinneren aan de uitgestrektheid van de vlaktes.

  toelatingen

  Hesston College erkent die studenten die zullen profiteren van de educatieve omgeving van het college en die zullen bijdragen aan het gedeelde leven van de campusgemeenschap. Kandidaten die een diploma van Hesston College willen behalen, moeten afgestudeerd zijn aan een geaccrediteerde middelbare school of een equivalent daarvan om in aanmerking te komen voor deelname. Toelating wordt verleend na zorgvuldige beoordeling van de academische belofte, het sociale karakter en het potentieel voor succes van de kandidaat. Hesston College discrimineert niet op basis van leeftijd, geslacht, ras/etniciteit, religie of handicap. Kandidaten die de middelbare school niet hebben voltooid maar wel de General Educational Development-tests (GED) hebben afgelegd, komen in aanmerking voor toelating op basis van officiële testscores. Elke aanvrager van Hesston College komt in aanmerking voor acceptatie op basis van de onderstaande indicatoren. Bewijs van elke indicator kan bestaan uit, maar is niet beperkt tot, officiële academische gegevens, formulieren voor studenteninformatie, persoonlijke referentieformulieren of persoonlijk contact met de aanvrager. Het niet voldoen aan enig criterium kan leiden tot academische contractuele acceptatie of afwijzing van de aanvraag.

  Academische belofte

  • Een transcript van de middelbare school geeft een ongewogen cumulatieve GPA van 2,5 of hoger aan, en transcriptie van de universiteit (indien van toepassing) geeft een cumulatieve GPA van 2,0 of hoger aan.
  • Transcriptanalyse toont een succesvolle afronding van het juiste middelbare schoolcurriculum of GED-certificaat.
  • Een gestandaardiseerde prestatietest in de vorm van ACT of SAT wordt voltooid en de resultaten worden gerapporteerd aan Hesston College .
   • ACT Reading Score is 15 of hoger en ACT Composite Score is 15 of hoger.
   • SAT op bewijs gebaseerde sectiescore voor lezen en schrijven is 410 of hoger en SAT Composite Score is 830 of hoger.
   • ACCUPLACER leesscore van 236 of hoger. (ACCUPLACER wordt geaccepteerd voor transferstudenten zonder ACT- of SAT-score of studenten die ten minste een jaar niet op de middelbare school zitten. Als een student minder dan een jaar niet op de middelbare school zit en geen ACT- of SAT-score, ACCUPLACER kan worden aangeboden. Studenten moeten een 236 of hoger behalen op alle secties of kunnen deelnemen aan academische contractuele acceptatie.)
  • Toont academische bereidheid om werk op universiteitsniveau te doen (gebaseerd op klasserang, striktheid van cursussen of andere academische indicatoren).

  Sociaal karakter

  • Geeft passende sociale interacties weer.
  • Zal op een positieve manier bijdragen aan de campusgemeenschap.
  • Zelfstandig kunnen leven door zaken als tijdschema, zelfzorg en financiën te beheren.

  Potentieel voor succes

  • Begrijpt de verwachtingen van Hesston College en kan voldoen aan de gestelde communitynormen.
  • Geeft persoonlijke en academische doelen weer voor het bijwonen van de universiteit.

  Aanvragers die niet aan deze criteria voldoen, worden beoordeeld door een Academisch Contractuele Aanvaardingscommissie, gekozen en voorgezeten door de vice-president van Admissions en zal omvatten: vice-president van Student Life, academische decaan en toelatingsadviseur.

  Locaties

  • Hesston

   Hesston, Verenigde Staten

  Vragen