We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Helsinki Business College

Helsinki Business College

Helsinki Business College

Invoering

Helsinki Business College Ltd. exploiteert een particuliere beroepsopleiding met als missie het opleiden van professionals en daarmee de ontwikkeling van het beroepsleven te ondersteunen. Helsinki Business College biedt een veelzijdige omgeving voor het bestuderen van beroepskwalificaties in bedrijfskunde en administratie of zakelijke informatie- en communicatietechnologie. We hebben 150 medewerkers en ongeveer 3.000 studenten, van wie ongeveer 1.600 jonge studenten.

Helsinki Business College is een fusie tussen Finnish Business College en Helsinki Business College . De twee hogescholen fuseerden in 2009, elk met meer dan 100 jaar oude traditie en ervaring in bedrijfseducatie en Helsinki Business College (Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, in het Fins). De directeur van het Helsinki Business College is de heer Antti Loukola.

Locaties

  • Helsinki

    Rautatieläisenkatu,5, 00520, Helsinki

    Vragen