Keystone logo
Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Invoering

Harvard Business School Online biedt een unieke en zeer boeiende manier om vitale bedrijfsconcepten te leren. Waar u zich ook bevindt - of de wereld - wij bieden educatieve ervaringen die u kunnen helpen uw persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Onze studenten zijn het daarmee eens. In een recente enquête onder deelnemers uit het verleden, uitgevoerd door City Square Associates, zegt vier van de vijf dat HBS Online de investering waard is.

Waarom? Volgens onze community van studenten, HBS Online:

 • Versnelt loopbaan: 93 procent zei dat onze programma's hen voorzien van vaardigheden die hun cv versterkten, terwijl een op de vier meldde dat ze een promotie of titelverandering verdienden na het voltooien van een HBS Online cursus.
 • Verduidelijkt doelen: 77 procent van de studenten zei dat HBS Online de duidelijkheid in hun professionele toekomst vergroot, van het bepalen of het tijd was om over te stappen naar een nieuw veld of een andere bedrijfstak om een beslissing te nemen om een MBA na te streven.
 • Verhoogt het vertrouwen: 90 procent meldde zich meer zelfverzekerd op het werk te voelen en meer comfortabel zakelijke beslissingen te nemen. En dat vertrouwen werd opgemerkt: 53 procent van de respondenten kreeg meer verantwoordelijkheid op het werk na het volgen van een HBS Online cursus.
 • Creëert Gemeenschap: 63 procent zegt dat ze zich voelden tot een gemeenschap van gelijkgestemde leeftijdsgenoten met vergelijkbare loopbaan- en onderwijsambities.

Ons leermodel maakt dat mogelijk. Door professionals een case-based, actieve en sociale leerervaring aan te bieden, plaatst HBS Online je in de schoenen van besluitvormers en wordt je gevraagd om met echte problemen te worstelen en met je peers te discussiëren en te debatteren om tot een oplossing te komen .

We hebben online bedrijfseducatie opnieuw uitgediept. Nu is het tijd om je carrière opnieuw te bekijken.

toelatingen

Geschiktheid voor inschrijving

 • 18 jaar oud
 • Vaardig in het Engels
 • Toegewijd aan het leren en omgaan met mededeelnemers gedurende het hele programma

Online app

Gratis

Speciale documentatie nodig

Nee

Beurzen en financiering

Collegegeld is beschikbaar voor het Credential of Readiness (CORe)-programma , evenals voor Business Analytics , Economics for Managers en Financial Accounting- certificaatprogramma's. Raadpleeg de pagina Betaling en financiële hulp om de beschikbare financiële hulpopties voor deze programma's te bekijken.

Statistieken van alumni

Getuigenissen van studenten

Locaties

 • Cambridge

  Cambridge, Verenigde Staten

Opleidingen

  Instelling biedt ook:

  Vragen