We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Harley Oxford

Harley Oxford

Harley Oxford

Invoering

We bieden elke student essentiële vaardigheden en kwalificaties. Harley Oxford is een wereldberoemde cursusaanbieder met meer dan 40.000 studenten die cruciale kennis en kwalificaties hebben verworven door een cursus bij ons te volgen. Onze missie is wat ons drijft om al het mogelijke te doen om het menselijk potentieel te ontwikkelen. We bereiken dit door een baanbrekende digitale trainingsomgeving te bouwen, een cursus flexibeler te maken, een fantasierijk en divers team op te bouwen en een positieve impact te maken in de gemeenschappen waarin we werken en leven.

Met meer dan 40.000 studenten over de hele wereld en meer dan 1000 cursussen, is Harley Oxford een van de grootste online leergemeenschappen tot nu toe. Geïnteresseerd in het leren van een nieuwe cursus, of het opdoen van een vaardigheid of hobby, onze cursussen zijn overal ter wereld toegankelijk en compatibel met computers, tablets en smartphones. Elke cursus wordt geleverd met ondersteuning door docenten, toegang tot GRATIS cv-ondersteuning en werktips. Bestudeer een cursus in je eigen tempo, vanuit het comfort van je eigen huis, en werk aan brancheonderscheidingen die je cv sterker maken. Harley Oxford heeft de tools die je nodig hebt om vooruitgang te boeken als expert in het door jou gekozen beroep. Geleid door onze volharding streven we er voortdurend naar om de cruciale initiatieven te implementeren die nodig zijn om onze visie te verwezenlijken. Door dit te doen, zal onze school operationele uitmuntendheid uitstralen in elke hoek van de organisatie en onze verplichtingen nakomen of overtreffen aan de vele studenten die we dienen. Al onze al lang bestaande strategieën en acties op korte termijn zullen worden gevormd door een selectie van kernwaarden die worden gedeeld door onze leerlingen en ons team.

Locaties

  • London

    Harley Oxford. 158 City Rd, , London

Vragen