We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Hadassah Academic College Jerusalem

Hadassah Academic College Jerusalem

Hadassah Academic College Jerusalem

Invoering

Hadassah Academic College Jerusalem (HAC) is een multidisciplinair instituut met studenten van alle rangen en standen en religies en een groeiende internationale studentenpopulatie van over de hele wereld. Als een unieke academische hogeschool in het hart van Jeruzalem zetten we ons in om gelijke kansen te creëren voor al onze studenten, terwijl we respect voor diversiteit aanmoedigen. Dit omvat ook een nadruk op wederzijds begrip tussen studenten en hun lokale samenleving.

Ons academische model richt zich op het opleiden van nieuwe generaties gekwalificeerde professionals, waarbij de nadruk wordt gelegd op uitmuntendheid en innovatie in instructie, exacte wetenschappen en wetenschappelijke bezigheden. We bieden een breed scala aan niet-gegradueerde en afgestudeerde opleidingen in onze lokale taal, evenals een groeiend aantal Engelse en internationale programma's, waaronder individuele cursussen en diploma's. Deze internationale programma's omvatten een verscheidenheid aan workshops, academische en technische cursussen. Naast die van onze interne faculteit, ontvangen we regelmatig internationale experts in hun vakgebied als gastdocenten in genoemde cursussen. Bovendien werken we samen met een aantal internationale instellingen voor hoger onderwijs aan gezamenlijke cursussen met uitwisselingsprogramma's voor docenten en studenten.

Ons college staat dit jaar open voor registratie en biedt twee hybride of volledig online internationale programma's:

 • Een volledig masterdiploma (hybride programma - online met een jaarlijkse verkorte klinische periode van 10 dagen): Masters of Optometry and Vision Sciences, M.Optom*
 • Meerdere individuele cursussen (volledig online):
  Nu bezig:
  - Glaucoom Masterclass
  - Monsters, spoken, superhelden en andere vreemde wezens als sleutel tot onze cultuur

* Met dit diploma kunnen studenten met relevante bachelordiploma's en licenties individuele cursussen uit het curriculum volgen zonder zich voor het volledige diploma te registreren. We nodigen je uit om onze internationale programma's te verkennen en horen graag van je!

Campusfuncties

Campusdiensten

Bibliotheek

Computerlabs

Oogklinieken

Als onderdeel van de voortdurende inzet van Hadassah Academic College om diensten op het gebied van de volksgezondheid en geavanceerde opleidingsmogelijkheden voor studenten aan te bieden, biedt het College een optometrie- en oogzorgkliniek van topkwaliteit aan het grote publiek. Deze kliniek biedt inwoners van Jeruzalem hoogwaardige, goedkope visiediensten, geleverd in een vriendelijke, zorgzame sfeer.

Audiologische klinieken

Als voortzetting van de toewijding van Hadassah Academic College aan gespecialiseerde gezondheidsklinieken van hoge kwaliteit, biedt het College een reeks klinieken voor gehoor (audiologie) en otolaryngologie (oor-neus-en-keel). De Claire & Emanuel G. Rosenblatt Clinic of Communication Disorders is de thuisbasis van gespecialiseerde klinieken die uitstekende gezondheidszorgbeoordeling en behandeling bieden voor lokale inwoners van Jeruzalem. De klinieken bieden ook praktijkgerichte leermogelijkheden voor Hadassah-studenten, die kunnen observeren en leren van gezondheidszorgprofessionals die in het veld werkzaam zijn.

Spraak- en taalklinieken

De toewijding van Hadassah Academic College aan geavanceerde studentenopleidingen en kwaliteitszorgklinieken wordt naar voren gebracht in de kliniek voor spraak- en taalstoornissen. De kliniek biedt een scala aan diensten voor de beoordeling van taalproblemen, taalachterstanden bij kinderen en spraak- en taalstoornissen.

  Ranglijsten

  Hadassah Academic College is in Israël, het Europese continent en de rest van de wereld in verschillende categorieën gerangschikt.

  Landranglijst

  Dit type ranking richt zich op hoe het instituut uitblinkt in verschillende academische prestaties. Hadassah Academic College is nummer 28 in het land Israël, Europa.

  Impact-rangschikking

  Dit type ranglijst wordt georganiseerd op basis van de manier waarop het instituut impact heeft gehad in Israël. Deze effecten richten zich op de sociale, economische en politieke presentatie in de hele gemeenschap. Hadassah Academic College staat op nummer 15707 in de wereld vanwege de impact die het produceert.

  Openheidsranglijst

  Hadassah Academic College staat op nummer 6049 in zijn open activiteiten. Deze categorie richt zich op de manier waarop Hadassah Academic College zijn academische proces en zaken in Israël openlijk naar de wereld toe laat zien.

  Excellentie rangschikking

  Hadassah Academic College staat op nummer 4370 wat betreft hoe het uitblinkt op verschillende gebieden. Dit omvat academische prestaties, citaten, referenties en meer.

  Locaties

  • Jerusalem

   37 Hanevi'im St., Jerusalem, Israel., 9101001, Jerusalem

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen