Keystone logo
Hadassah Academic College

Hadassah Academic College

Hadassah Academic College

Invoering

Hadassah Academic College Jerusalem (HAC) is een multidisciplinaire instelling met een diverse studentenpopulatie uit alle lagen van de bevolking en religies, evenals een groeiende internationale studentenpopulatie van over de hele wereld. Als een unieke academische hogeschool in het hart van Jeruzalem, zetten we ons in voor het creëren van gelijke kansen voor al onze studenten, terwijl we respect voor diversiteit aanmoedigen. Dit omvat een nadruk op wederzijds begrip tussen studenten en hun lokale samenleving.

Ons academische model richt zich op het opleiden van nieuwe generaties gekwalificeerde professionals, waarbij de nadruk wordt gelegd op uitmuntendheid en innovatie in instructie, exacte wetenschappen en wetenschappelijke bezigheden. We bieden een breed scala aan niet-gegradueerde en afgestudeerde opleidingen in onze lokale taal, evenals een groeiend aantal Engelse en internationale programma's, waaronder individuele cursussen en diploma's. Deze internationale programma's omvatten een verscheidenheid aan workshops, academische en technische cursussen. Naast die van onze interne faculteit, ontvangen we regelmatig internationale experts in hun vakgebied als gastdocenten in genoemde cursussen. Bovendien werken we samen met een aantal internationale instellingen voor hoger onderwijs aan gezamenlijke cursussen met uitwisselingsprogramma's voor docenten en studenten.

Ons college staat dit jaar open voor registratie en biedt twee hybride of volledig online internationale programma's:

 • Een volledig masterdiploma (hybride programma - online met een jaarlijkse verkorte klinische periode van 10 dagen): Masters of Optometry and Vision Sciences, M.Optom*
 • Een individuele cursus (volledig online): digitale beeldvorming en het behoud van tastbaar cultureel erfgoed

* Met dit diploma kunnen studenten met relevante bachelordiploma's en licenties individuele cursussen uit het curriculum volgen zonder zich voor het volledige diploma te registreren. We nodigen je uit om onze internationale programma's te verkennen en horen graag van je!

Campusfuncties

  Ranglijsten

  Hadassah Academic College is in Israël, het Europese continent en de rest van de wereld in verschillende categorieën gerangschikt.

  Landranglijst

  Dit type ranking richt zich op hoe het instituut uitblinkt in verschillende academische prestaties. Hadassah Academic College is nummer 28 in het land Israël, Europa.

  Impact-rangschikking

  Dit type ranglijst wordt georganiseerd op basis van de manier waarop het instituut impact heeft gehad in Israël. Deze effecten richten zich op de sociale, economische en politieke presentatie in de hele gemeenschap. Hadassah Academic College staat op nummer 15707 in de wereld vanwege de impact die het produceert.

  Openheidsranglijst

  Hadassah Academic College staat op nummer 6049 in zijn open activiteiten. Deze categorie richt zich op de manier waarop Hadassah Academic College zijn academische proces en zaken in Israël openlijk naar de wereld toe laat zien.

  Excellentie rangschikking

  Hadassah Academic College staat op nummer 4370 wat betreft hoe het uitblinkt op verschillende gebieden. Dit omvat academische prestaties, citaten, referenties en meer.

  Locaties

  • Jerusalem

   37 Hanevi'im St., Jerusalem, Israel., 9101001, Jerusalem

  Opleidingen

  Vragen