Keystone logo
Guttman Community College Bedrijfskundeprogramma, AA
Guttman Community College

Bedrijfskundeprogramma, AA

New York, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onder begeleiding van een uitzonderlijke faculteit bereidt het Business Administration-programma studenten voor om kritisch te denken, effectief in teams te werken, nieuwe kansen te creëren en te verkennen om te innoveren en tegelijkertijd kansen te ontdekken om te groeien, betrokken te raken, een verschil te maken en dromen te verwezenlijken. Een Associate degree in Business Administration stelt afgestudeerden in staat kritisch denkvermogen toe te passen op zakelijke problemen uit de echte wereld, een wereldwijde mindset te ontwikkelen en strategisch te denken in complexe en diverse omgevingen. Dit positioneert studenten bedrijfskunde voor toelating en succesvolle overstap naar zeer competitieve bacheloropleidingen en hun toekomstige beroepen en werkplekken.

Studenten bedrijfskunde studeren boekhouding, economie, ondernemingsrecht en ethische bedrijfspraktijken door middel van cursussen en ervaringen, waarbij ze worden blootgesteld aan concepten en principes van financiën, marketing, bedrijfsvoering en internationaal zakendoen. Studenten verwerven ook vaardigheid in wiskundecursussen op het hoogste niveau. Bovendien zijn de loopbaancompetenties van de National Association of College and Employers (NACE) ingebed in het programma om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op een loopbaan in het veld.

Guttman's nadruk op ervaringsgericht en toegepast leren brengt de zakenwereld naar de klas, waardoor studenten communicatieve, interpersoonlijke en leiderschapsvaardigheden kunnen verwerven om kennis in het curriculum te integreren en verhandelbare beroepsvaardigheden te verwerven. Door dit proces leren studenten technologie te gebruiken om zakelijke problemen op te lossen; zakelijke beslissingen nemen en hun analytische vaardigheden verbeteren.

Na succesvolle afronding van het programma Bedrijfskunde kunnen studenten:

Onderzoek, bekritiseer en genereer ideeën met behulp van de principes en technieken van het bedrijfsleven;

Leg uit hoe sociale, culturele, technologische en regelgevende krachten een bedrijfsorganisatie beïnvloeden;

Herken en classificeer verschillende perspectieven en toon kritisch denken bij het evalueren van zakelijke omgevingen;

Identificeer en deconstrueer uitdagingen en kansen waarmee bedrijven worden geconfronteerd in de dynamische en diverse omgeving van New York City die individueel en in teams werken; en

Ontwerp praktische, duurzame, efficiënte en ethisch verantwoorde oplossingen om zakelijke uitdagingen aan te gaan.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Associate of Science in bedrijfskunde voor overdracht (AS-T)
    • Berkeley, Verenigde Staten
  • Associate in Science in Business Administration voor overdracht
    • Alameda, Verenigde Staten
  • Associate of Science in Business Administration
    • Oakland, Verenigde Staten